Varför välja Magento

VÄRLDSLEDANDE PLATTFORM

STORA MÖJLIGHETER

VI TAR HAND OM TEKNIK

SUPPORT

CERTIFIERADE UTVECKLARE

Magento passar dig som vill ha friheten av att ligga på en öppen plattform med fördelen att du inte är beroende av en leverantör.

 

Världsledande och internationell e-handelsplattform (Open Source) som enkelt kan bli din. Magento är en av världens mest använda e-handelsplattformar med över 300 000 installationer. Plattformen är utrustad med ett brett utbud av funktioner som ger dig en svårslagen flexibilitet och total kontroll över innehåll, utformning och funktionalitet. Med Magento garanteras du ett tryggt och säkert e-handelssystem, vars omfattande nätverk stödjer plattformens ständiga utveckling.

Vi tar bort nackdelarna med open-source

Normalt när man väljer en Open Source-lösning finns det både för- och nackdelar. Fördelarna är att om man väljer rätt system så finns både en stark utvecklarcommunity, mycket kompetens, massvis med moduler och integrationer mer eller mindre färdigt att använda - likt ett smörgårdsbord att plocka från. Man blir inte lika beroende av sin leverantör som vid en hyrlösning (Software-as-a-Service). Nackdelen är dock att man normalt får ett mycket större eget ansvar för att hålla sitt system i rätt version, hålla moduler och integrationer uppdaterade, lägga in ny funktionalitet och hålla alltsammans kompatibelt med varandra så att en modul inte stör ut en annan och så att de olika modulerna passar in i ditt helhetsflöde. Dessutom ska man hitta en optimerad serverlösning och ha ganska djup teknisk kunskap för att få installation och underhåll bra.

Dessa delar tar vi hand om i vår Magento-paketering. Vi vill minimera nackdelarna med Open Source men samtidigt behålla styrkorna. Därför har vi paketerat Magento färdiginstallerad och klar, med utvalda moduler och funktionalitet som fungerar tillsammans och som ger dig ett bra helhetsflöde. Dessutom har vi optimerat våra servermiljöer för just Magento så att det flyter på som rinnande vatten och du slipper  lägga timmar på installation av systemet.

Dra nytta av vår expertis

Vi har massor av erfarenhet av hur man lyckas med e-handel och har hjälpt många kunder till bättre försäljning. Vi vet vilka fallgropar du ska undvika och vilka språngbrädor du ska hoppa på. Vårt team består av allt från kostnadsfri support till enklare serviceärenden där vi hjälper dig utföra saker eller fixa design eller funktionalitet, till projektjobb där vi tar ett större grepp om din butik för att lyfta dig till nästa nivå.


Exempel på referenser

Se alla referenser »

byggd på Magento

byggd på Magento

byggd på Magento