Integrera ditt affärssystem med Magento 2

Att koppla ihop din webbshop med ditt affärssystem innebär många fördelar. Den främsta av dessa innebär att du kan hålla samma tempo som dina kunder och besökare. Nya produkter, bilder och priser kan uppdateras så fort de kommit in i affärssystemet vilket innebär en stor tidsbesparing för dig. Och ihopkopplingen går båda vägar. När du får nya kunder och beställningar hamnar de direkt i ditt affärssystem utan omvägar och utan risken för mänskliga fel. På sikt innebär synkroniseringen ökad försäljning - samtidigt som du sparar värdefull tid som annars hade lagts på administration.

Ju mer data som utbyts mellan din e-handel och ditt affärssystem, desto större blir nyttan av att koppla samman dem. Genom att räkna på värdet av inbesparad tid, utebliven fel och nöjda kunder kan vi se integrationen bli lönsam redan vid ganska små transaktionsmängder.

Magento är förberett för att integrera med ditt affärssystem. Vi på eValent kan hjälpa dig att koppla din webshop till de allra flesta affärssystem på marknaden.

För integrationen använder vi eValent SaleSync. eValent SaleSync är en moduluppbyggd integrationsmotor som gör att du enkelt utbyter produktinformation, bilder, priser, lagersaldo, order- och kundinformation mellan ditt affärssystem och din Magento-butik.

Kom igång