Startklara Magentopaket

Med ett Magentopaket från eValent får du en startklar Magentobutik, installerad och klar på Magento-optimerade servrar, med moduler som är utvalda och färdigkonfigurerade av oss.

Därefter finns våra licensierade Magentoutvecklare och supportpersonal redo att hjälpa dig med att utveckla din butik.


Färdiginstallerad och driftklar

Kom igång direkt.

Du får butiken färdiginstallerad att börja jobba i. Slipp krångliga installationer och serverlösningar eller webbhotell. Butiken leveraras färdig på en egen Magento-optimerad VPS med de vanligaste inställningarna och modulerna klara, så att du kan fokusera på att konfigurera det som du vill ha det och lägga in ditt sortiment och dina avtal. Vi tar hand om din drift och ser till så att din butik är uppe och fungerar och kan möta din trafik. Slipp leta efter webbhotell eller andra driftlösningar.

TESTA MAGENTO


Startutbildning ingår

Startutbildning för att komma igång och support för att hjälpa dig vidare.

När du startar med paketerad e-handel med eValent Group ingår startutbildning där vi går igenom de vanligaste funktionerna i våra system. Efter utbildningen får du även tillgång till vår support för löpande hjälp med din webbutik. Vi tar tillsammans fram en servicenivå som passar din verksamhet.

TESTA MAGENTO


Enkelhet utan teknisk kunskap

Vi ansvarar för kommande uppdateringar.

Vi ser till så att din webbutik automatiskt tar dela av nya releaser av våra system och förändringar på marknaden. Med Magento från eValent uppdaterar vi löpande systemet, förbättrar och lägger in ny funktionalitet. Vi tar har om det tekniska så att du kan fokusera på din försäljning.

TESTA MAGENTO


Integrationer till marknadens ledande system redo att aktiveras

De vanligaste funktionerna och integrationerna ingår.

Vi har satt samman en samling moduler och integrationer i våra paket som fungerar tillsammans med varandra och täcker in de allra flesta grundbehov så att så många som möjligt ska kunna komma igång utan behov av nyutveckling av ny funktionalitet. Vi har valt ut marknadens ledande leverantörer och gjort klart integrationerna, vilket innebär att du ofta enbart behöver lägga in ditt avtal för att koppla ihop systemet med till exempel en betalleverantör.

TESTA MAGENTO