Startklart - kom igång snabbt

Vi vill göra det enkelt för dig att komma igång med att sätta upp en webbutik. Vi har förberett allt tekniskt så att du bara ska kunna lägga in ditt sortiment, göra dina inställningar och konfigureringar efter dina önskemål - och därefter börja sälja!

Med paketerad e-handel med eValent får du en färdiginstallerad responsiv butik, de moduler och integrationer du behöver, hosting, underhåll och löpande uppdateringar samt utbildning och support.


Färdiginstallerad och driftklar

Kom igång direkt.

Du får butiken färdiginstallerad att börja jobba i. Slipp krångliga installationer och serverlösningar eller webbhotell. Butiken leveraras färdig med de vanligaste inställningarna klara, så att du kan fokusera på att konfigurera det som du vill ha det och lägga in ditt sortiment och dina avtal. Vi tar hand om din drift och ser till så att din butik är uppe och fungerar och kan möta din trafik. Slipp leta efter webbhotell eller andra driftlösningar.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Startutbildning ingår

Startutbildning för att komma igång och support för att hjälpa dig vidare.

När du startar med paketerad e-handel med eValent Group ingår startutbildning där vi går igenom de vanligaste funktionerna i våra system. Efter utbildningen får du tillgång till vår support för löpande hjälp med din webbutik.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Enkelhet utan teknisk kunskap

Vi ansvarar för kommande uppdateringar.

Vi ser till så att din webbutik automatiskt tar dela av nya releaser av våra system och förändringar på marknaden. Med Nordisk e-handel uppdaterar vi löpande systemet, förbättrar och lägger in ny funktionalitet. Vi tar har om det tekniska så att du kan fokusera på din försäljning.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Integrationer till marknadens ledande system redo att aktiveras

De vanligaste funktionerna och integrationerna ingår.

Vi har satt samman en samling moduler och integrationer i våra paket som fungerar tillsammans med varandra och täcker in de allra flesta grundbehov så att så många som möjligt ska kunna komma igång utan behov av nyutveckling av ny funktionalitet. Vi har valt ut marknadens ledande leverantörer och gjort klart integrationerna, vilket innebär att du ofta enbart behöver lägga in ditt avtal för att koppla ihop systemet med till exempel en betalleverantör.

TESTA NORDISK E-HANDEL