MagentoInvinitum

Invinitum är en vinbutik på internet som älskar vin och ser en utmaning i att hitta spännande viner från små vingårdar som odlar och producerar vin med själ och hjärta. Det handlar om vingårdar och producenter som har mindre vinproduktioner som har svårt att nå Sverige på andra sätt. Invinitum erbjuder ett brett sortiment främst från Europa och tycker det är väldigt viktigt med kvalitet och miljö och väljer gärna ekologiska viner. Webbutiken ligger på våra Magento-lösningar.

Läs mer

Nordisk e-handelFursetgruppen

Det hela startade 1996 när Bjørn Tore Furset var kökschef vid Lofoten Fiskerestaurant. Året efter köpte han restaurangen tillsammans med sin far. En barndomsdröm gick i uppfyllelse. I mars 2008 blev Fursetgruppen grundad, och fungerar som en administrativ enhet och stödapparat för alla restaurangerna. Fursetgruppen är idag en framgångsrik och väletablerad restauranggrupp i ständig utveckling i Norge. Det är en sammansättning av individuella restaurangkoncept med en hög kvalitets- och kompetensnivå. I sin webbutik som ligger på plattformen Nordisk e-handel hos eValent så säljer de bland annat presentkort, böcker, förbeställningar och olika matpaket.

Läs mer

Nordisk e-handelVeganlife

Pernilla startade Veganlife för att avdramatisera veganismen och sprida budskapet om vegan- och miljövänliga produkter. Syftet är också att göra udda veganprodukter mer tillgängliga på den Svenska marknaden. Som e-handelsplattform valde de Nordisk e-handel.

Läs mer

Nordisk e-handelBlack Cat Kaffe & Téhus

Black Cat Kaffe & Téhus är ett 110 år gammalt traditionsrikt norskt företag som fokus på specialkaffe och té. I tillägg till sina tre butiker levererar de sina produkter till kaffebarer, kaféer, restauranger, hotell och kaffe- och tébutiker. Webbutiken ligger på plattformen Nordisk e-handel hos eValent.

Läs mer

Nordisk e-handelGocce di caffè

Som nordisk distributör erbjuder Gocce di caffè kapslar för Nespressos kaffemaskiner. I webbutiken finns kollektioner av kaffe och te för alla smaklökar; allt från äkta, stark espresso till fruktiga örtteer. Tillverkningen är helt igenom italiensk och kaffebönorna rostas i Italien med teknik som tar fram både innovativa och klassiska smaker, för att hedra den italienska kaffetraditionen. Webbutiken ligger på plattformen Nordisk e-handel hos eValent.

Läs mer

Söker du en webbutik där du kan sälja mat och dryck online?

Våra prekonfigurerade webbutiker passar perfekt för att sälja mat och dryck till dina kunder. Kom igång snabbt med rätt funktioner.

SNYGG RESPONSIV WEBBUTIK MED FRI SUPPORT OCH LÖPANDE UNDERHÅLL

STABIL OCH TRYGG DRIFT MED DRIFTGARANTI

KLARNA CHECKOUT UTAN FASTA AVGIFTER

KOPPLING TILL MARKNADSPLATSER

BRA PRODUKTSIDOR MED STORA BILDER

LAGERHANTERING OCH SMIDIG ORDERHANTERING

KAMPANJKODER OCH BEARBETA ÅTERKOMMANDE KUNDER

...och såklart mycket mycket mer. Se samtliga moduler här »

Med våra färdiga branschpaketerade webbutiker kommer du igång snabbt och enkelt. Vi har plockat samman de moduler du behöver för att få igång din försäljning och komma igång. Med en stabil och trygg e-handelslösning i grunden som redan används av många andra får du tillgång till allt det du behöver.


 

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK / Offert
Summa3 800 SEK / Offert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.

Prisexempel

GrundpaketPris*
Magento 0 SEK/mån
Magento VPS2 400 SEK/mån
Basic SLA 595 SEK/mån
Servicekonto Small 1 980 SEK/mån
Summa2 975 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad Offert
SummaOffert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket på Magento, Magento Plug & Service där vi tar hand om det tekniska för din Magento-installation. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.