MagentoJFR.se

JFR.se är en svensk e-handel med fokus på mode, skönhet och accessoarer för ungdomar och trendiga kvinnor. E-handeln JFR.se gick online 2011 och har visat starkt tillväxt och brand awareness i samtliga relevanta kanaler. JFR's Instagram konto har över 325 000 engagerade följare. Hos eValent ligger webbutiken på våra Magento-lösningar.

Läs mer

Nordisk e-handelModesto

Modesto erbjuder heminredning, mode och accessoarer i sin webbutik med samma sortiment som deras fysiska butik i Karlsborg. Hos eValent ligger webbutiken på Nordisk e-handel och vår responsiva mall.

Läs mer

MagentoJohn Henric

John Henric är ett snabbt växande svenskt herrmärke som grundades 2009 av John Henrik Ekström och Nicklas Nordbergh. John Henrics sortiment innehåller ett av Europas största utbud av herraccessoarer, skjortor och tröjor i bomull och kashmir. Designen fokuserar på moderna klassiker med lyxig och elegant touch, traditionellt hantverk, kvalitetstyger, bra passform och komfort. Detaljer, enkla snitt och perfekt balans är ingredienserna i John Henric-looken. John Henric använder våra Magento-lösningar.

Läs mer

Nordisk e-handelFarmers Wife

Farmers Wife är en klädbutik på västkusten med det lilla extra. De har kläder, smycken, inredning och skor som är noggrant utvalda av deras kunniga personal. Hos eValent ligger webbutiken på Nordisk e-handel och vår responsiva mall.

Läs mer

Nordisk e-handelDavida

Varumärket Davida grundades år 2009 av bröderna Kristian & Max Holm med målsättningen att producera vackra och tidlösa Cashmerekläder av högsta kvalité. Idag är Davida ett framstående och erkänt modeföretag i Sverige som uppmärksammas i modetidningar, kändisbloggar samt i tv. Med utgångspunkt i vår responsiva mall på Nordisk e-handel har Davida en snygg och enkel webbutik.

Läs mer

MagentoSaprema

"Vi på Saprema designar och säljer miljövänliga och högkvalitativa kläder till yoga och rörelse under eget varumärke till den internationella yogascenen. Vi vill inspirera till inre styrka och yttre skönhet i unik färgstark design, producerat i en långsiktigt hållbar produktion." Så skriver Anna Asplund, designer och inspiratör bakom Saprema. Hos eValent valde Saprema Magento som plattform för sin webbutik.

Läs mer

Nordisk e-handelHedvigshowroom

Hedvigshowroom.se erbjuder märkeskläder på nätet. Hedvigshowroom är en webbshop för trend- och stilmedvetna kvinnor där du kan hitta snygga damkläder på nätet. Hedvigshowroom påbörjade sin e-handelsresa likt många andra av våra kunder hos eValent. På plattformen Nordisk e-handel har de redan från början jobbat aktivt med sin butik och sitt innehåll och under åren har webbutiken hela tiden utvecklats och växt. Kul tycker vi som har följt Hedvig Showroom under hela resan.

Läs mer

Nordisk e-handelJetsettrends

Idén till Jetsettrends uppkom genom en längre vistelse i Las Vegas, USA under åren 2005-2006! Väl i Las Vegas förstod vi hur denna subkultur inte bara var en fluga, utan här samlades folk från hela världen och temat var Rockabilly, retro och 50 tal. Elvis hade dessutom sitt första framträdande här år 1956 och även gifte sig med sin Pricilla Presley år 1967. Under den ett år långa vistelsen i Las Vegas med alla intryck av kulturen lades grundidén till Jetsettrend och vid hemkomsten 1 år senare startades Jetsettrends upp i modemeckat London, För det var i London det rätta modet fanns och så är det än idag, att det mesta av sortimentet kommer från England. Webbutiken använder Nordisk e-handel som plattform.

Läs mer

Nordisk e-handelAgencies Turquoise

Varje säsong föds en ny kollektion i Indien. Det handlar om levande indiska färger och en livsstil för oss som vågar sticka ut i mängden. Själfulla traditioner vävs in i vår nordiska livsstil. Webbutiken använder Nordisk e-handel som plattform.

Läs mer

Starta webbutik och sälj kläder och skor - mode online

Våra webbutiker passar perfekt för försäljning av mode. Vi har genom åren arbetat med en rad varumärken och återförsäljare av kläder och skor och vet vad som krävs för att lyckas.

SNYGG RESPONSIV WEBBUTIK MED FRI SUPPORT OCH LÖPANDE UNDERHÅLL

STABIL OCH TRYGG DRIFT MED DRIFTGARANTI

KLARNA CHECKOUT UTAN FASTA AVGIFTER

KOPPLING TILL MARKNADSPLATSER

BRA PRODUKTSIDOR MED STORA BILDER

LAGERHANTERING OCH SMIDIG ORDERHANTERING

KAMPANJKODER OCH BEARBETA ÅTERKOMMANDE KUNDER

...och såklart mycket mycket mer. Se samtliga moduler här »

Med våra färdiga branschpaketerade webbutiker kommer du igång snabbt och enkelt. Vi har plockat samman de moduler du behöver för att få igång din försäljning och komma igång. Med en stabil och trygg e-handelslösning i grunden som redan används av många andra får du tillgång till allt det du behöver.


 

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK / Offert
Summa3 800 SEK / Offert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.

Prisexempel

GrundpaketPris*
Magento 0 SEK/mån
Magento VPS2 400 SEK/mån
Basic SLA 595 SEK/mån
Servicekonto Small 1 980 SEK/mån
Summa2 975 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad Offert
SummaOffert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket på Magento, Magento Plug & Service där vi tar hand om det tekniska för din Magento-installation. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.