MagentoJohn Henric

John Henric är ett snabbt växande svenskt herrmärke som grundades 2009 av John Henrik Ekström och Nicklas Nordbergh. John Henrics sortiment innehåller ett av Europas största utbud av herraccessoarer, skjortor och tröjor i bomull och kashmir. Designen fokuserar på moderna klassiker med lyxig och elegant touch, traditionellt hantverk, kvalitetstyger, bra passform och komfort. Detaljer, enkla snitt och perfekt balans är ingredienserna i John Henric-looken. John Henric använder våra Magento-lösningar.

Läs mer

Nordisk e-handelModesto

Modesto erbjuder heminredning, mode och accessoarer i sin webbutik med samma sortiment som deras fysiska butik i Karlsborg. Hos eValent ligger webbutiken på Nordisk e-handel och vår responsiva mall.

Läs mer

Nordisk e-handelHedvigshowroom

Hedvigshowroom.se erbjuder märkeskläder på nätet. Hedvigshowroom är en webbshop för trend- och stilmedvetna kvinnor där du kan hitta snygga damkläder på nätet. Hedvigshowroom påbörjade sin e-handelsresa likt många andra av våra kunder hos eValent. På plattformen Nordisk e-handel har de redan från början jobbat aktivt med sin butik och sitt innehåll och under åren har webbutiken hela tiden utvecklats och växt. Kul tycker vi som har följt Hedvig Showroom under hela resan.

Läs mer

Nordisk e-handelDavida

Varumärket Davida grundades år 2009 av bröderna Kristian & Max Holm med målsättningen att producera vackra och tidlösa Cashmerekläder av högsta kvalité. Idag är Davida ett framstående och erkänt modeföretag i Sverige som uppmärksammas i modetidningar, kändisbloggar samt i tv. Med utgångspunkt i vår responsiva mall på Nordisk e-handel har Davida en snygg och enkel webbutik.

Läs mer

MagentoSaprema

"Vi på Saprema designar och säljer miljövänliga och högkvalitativa kläder till yoga och rörelse under eget varumärke till den internationella yogascenen. Vi vill inspirera till inre styrka och yttre skönhet i unik färgstark design, producerat i en långsiktigt hållbar produktion." Så skriver Anna Asplund, designer och inspiratör bakom Saprema. Hos eValent valde Saprema Magento som plattform för sin webbutik.

Läs mer

Starta webbutik och sälj kläder och skor - mode online

Våra webbutiker passar perfekt för försäljning av mode. Vi har genom åren arbetat med en rad varumärken och återförsäljare av kläder och skor och vet vad som krävs för att lyckas.

Kontakta oss

Tel: +46 (0)40-692 50 50
Mail: sales@evalent.com

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK / Offert
Summa3 800 SEK / Offert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.

Prisexempel

GrundpaketPris*
Magento 0 SEK/mån
Magento VPS2 400 SEK/mån
Basic SLA 595 SEK/mån
Servicekonto Small 1 980 SEK/mån
Summa2 975 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad Offert
SummaOffert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket på Magento, Magento Plug & Service där vi tar hand om det tekniska för din Magento-installation. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.