Nordisk e-handelSecuritas Larm

Med Securitas hemlarm får du ett professionellt larmsystem utrustat med både inbrottslarm och brandvarningssystem och dessutom ingår fria väktarutryckningar om du bor inom 50 km från något av våra lokalkontor. Larmet är ett gör-det-själv-koncept som innebär att du som kund själv monterar och installerar det. Hos eValent ligger webbutiken på Nordisk e-handel och vår responsiva mall.

Läs mer

MagentoHarald Nyborg

Harald Nyborg hette en duktig dansk handelsman när förra seklet var ungt. 1904 fick han tillstånd till att vara köpman "utan rätt till brännvinshandel" och öppnade sitt första varuhus. Harald var dessutom en inbiten jägare och sportfiskare. Det lärde honom två saker - noggrannhet med kvalitet och material och envishet när det gällde jakten på de absolut lägsta inköpspriserna. Dansk som han var lät han generöst nog dessa låga priser sedan komma sina kunder till del. 110 år senare är det fortfarande Harald Nyborgs jaktinstinkter, envishet och goda köpmanskap som gör dem så framgångsrika. Hos eValent använder Harald Nyborg Magento som plattform och har även koppling till sina fysiska butiker där PC-kiosker är isntallerade.

Läs mer

MagentoFyrklövern

Fyrklövern startade år 1974 och är ett av Nordens största företag inom porslin, glas och hemdekoration. Företaget säljer produkter enbart på nätet och Fyrklövern kännetecknas av ledorden Inspiration, Kvalitet, Personlig service och Bekvämlighet. Fyrklövern har med åren insett det enorma värdet med att ha de bästa tillverkarna inom sina respektive områden, därför har de exempelvis förstärkt deras band med bland annat Orrefors Glasbruk, Ittala och Royal Copenhagen. Exempel på storsäljande matserviser är Gammaldags Jul, Sommarblomster och Marianne. Fyrklövern valde Magento som plattform.

Läs mer

Nordisk e-handelArchive Seven

Archive Seven erbjuder ett modernt och spännande sortiment av posters och prints av högsta kvalité. Alla deras produkter är omsorgsfullt designade för att förgylla ditt hem med stilsäkra motiv och moderna mönster. Hos eValent ligger webbutiken på Nordisk e-handel och vår responsiva mall.

Läs mer

Nordisk e-handelHotellkompaniet

Hos Hotellkompaniet hittar du produkter av absolut högsta klass som används på lyxhotell runtom i världen. Butikens varor kommer från samma tillverkare som lyxhotellen använder – inga kopior. Dessutom är alla deras högklassiga textilier miljöcertifierade, lättskötta och hållbara. Hos eValent ligger webbutiken på Nordisk e-handel och vår responsiva mall - kunden själv står för designen.

Läs mer

Nordisk e-handelBriscapo

Briscapo ligger på vår responsiva mall på Nordisk e-handel. Sedan 1940-talet har Briscapo levererat högkvalitativt porslin och kristall från Europa till Svenska restauranger och butiker. Idag erbjuder de ett brett sortiment genom sin webbutik. Briscapo samarbetar bland annat med engelska Denby Pottery, Spode och Portmeirion och erbjuder porslin av hög kvalité för vardagen. Genom samarbete med tyska tillverkarna Nachtmann och Spiegelau erbjuds vackra kristallglas som sätter extra guldkant på tillvaron.

Läs mer

Nordisk e-handelPetite Charlie

Petite Charlie använder vår responsiva mall på Nordisk e-handel. Hos Petite Charlie hittar du posters till hela hemmet, för såväl stora som små. Så gott som alla motiv kan göras personliga, din poster blir alltså helt unik. Här finns även personliga take away cups, kuddar, doftljus och annat fint.

Läs mer

Nordisk e-handelSmart-Telematik.se

Smart-Telematik.se är intelligenta hus och hem på riktigt. Smart-Telematik.se drivs av Rejoin Telematics AB och är deras sätt att låta er konsumenter ta del av samma priser och kvalitet som professionella köpare. Smart-Telematik.se använder vår responsiva mall på Nordisk e-handel.

Läs mer

Nordisk e-handelMajas Cottage

Majas Cottage skall fungera som en inspirerande plattform för alla som älskar heminredning. Med charmig liten gårdsbutik, lätthanterlig webbshop, en inspirerande blogg, härliga Events och ljuslyktor som berör hoppas Majas Cottage kunna leva upp till sin vision. Majas Cottage använder Nordisk e-handel som plattform för sin webbutik.

Läs mer

Nordisk e-handelTunby fritid

Tunby fritid är ett familjeföretag som grundades 1992, ända sedan starten har vi specialiserat oss på trädgårdsmöbler och dynor. Vi fokuserar på hög service och trygghet för dig som kund. Hos eValent använder Tunby Fritid plattformen Nordisk e-handel och vår responsiva mall.

Läs mer

Nordisk e-handelStenvaruhuset i Göteborg - Platt-tjänst

1939 startade Thure Lander ett cementgjuteri i Govik för tillverkning av trädgårdsplattor. Företaget fick namnet Granitoid. Den flyttade i mitten på 40-talet till Björkemyr då företaget växte. Thure Lander tillverkade och sålde plattor fram till 1971 då han tillsammans med yngsta sonen startade Platt-Tjänst på nya Tuvevägen på Hisingen. 1991 flyttade Stenvaruhuset Platt-Tjänst till nya lokaler på Storås Industrigata 14 där företaget fortfarande drivs av yngste sonen och hans familj. Deras webbutik använder som av Nordisk e-handel som plattform för sin e-handel.

Läs mer

Nordisk e-handelMatsilver

Eskilstuna Matsilver AB startades 1990 och drivs än idag som ett familjeföretag. I Eskilstuna har de en butik, men huvudverksamheten är internethandel och traditionell postorder verksamhet. Matsilver har som mål att vara den mest kompletta matsilverbutiken med hög service, snabba leveranser och bra pris. De levererar matbestick från norra Europas ledande tillverkare: Mema GAB, Juveel, Kultakeskus, TH Mathissen samt rostfria bestick från Gense och Hardanger Bestick. Hos eValent använder Matsilver Nordisk e-handel som plattform för sin e-handel.

Läs mer

Nordisk e-handelFönstermax

Hos Fönstermax hittar du dina fönster och dörrar på nätet till ett billigare pris. Företaget har utvecklat täta samarbeten fönstertillverkare som direktlevererar till dig som slutkund, så att du kan handla helt utan mellanhänder till marknadens lägsta priser. Hos eValent använder Fönstermax Nordisk e-handels plattform.

Läs mer

Ska du sälja inredning, möbler eller andra produkter för hem och trädgård?

Starta en webbutik hos eValent med produkter inom hem och trädgärd. Vi har webbutiker som säljer allt från inredning och möbler till butiker som hjälper dig att fixa ett smart hem eller fint i din trädgård. Med vår samlade erfarenhet från dessa e-handelsresor kan vi hjälpa dig igång snabbt och enkelt och lyfta dig till nästa nivå.

Kontakta oss

Tel: +46 (0)40-692 50 50
Mail: sales@evalent.com

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK / Offert
Summa3 800 SEK / Offert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.

Prisexempel

GrundpaketPris*
Magento 0 SEK/mån
Magento VPS2 400 SEK/mån
Basic SLA 595 SEK/mån
Servicekonto Small 1 980 SEK/mån
Summa2 975 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad Offert
SummaOffert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket på Magento, Magento Plug & Service där vi tar hand om det tekniska för din Magento-installation. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.