Simbutiken

Simbutiken är ett mindre familjeföretag med sitt säte i Uppsala. De bedriver försäljning av sim/badprodukter, snorklingsutrustning, simutrustning för motion/tävlingsimmare m.m. från sin butik i Fyrishovs foajé och via sin internet-handel. Webbutiken som Simbutiken säljer sina produkter i är självklart responsiv och ligger på Nordisk e-handel som plattform.

Läs mer

MKSweden.se

MK Sweden - eller Mikrokopter Sweden AB som är det juridiska namnet - startades i Eskilstuna år 2006. Verksamheten började som en bisyssla i ett annat bolag och man levererade, byggde och servade multirotorhelikoptrar från den tyska tillverkaren Mikrokopter - därav namnet. Populariteten växte och så också verksamheten, så efter några år beslutades att man skulle bryta ut verksamheten till ett eget bolag och så bildades Mikrokopter Sweden AB. Den så kallade "Drönarmarknaden" har de senaste åren mer eller mindre exploderat. MKSweden.se som varit i branschen i tio år nu såg trenden förändras för cirka fem år sedan. Utöver sitt breda utbud erbjuder MKSweden.se också service och reparationer. Webbutiken som MKSweden.se säljer sina produkter i är självklart uppgraderad till en responsiv mall och ligger på Nordisk e-handel som plattform.

Läs mer

Konstnärernas Centralköp

Konstnärernas Centralköp bildades av en grupp konstnärer 1962 och har sedan dess huserat i lokalerna på Mosebacke i Stockholm. I butiken arbetar utövande konstnärer med kunskap om sortimentet. Här kan man handla konstnärsmaterial som oljefärger, akrylfärger, akvarellfärger, penslar, duk, kilramar, pennor, formmaterial mm. Köp konstnärsmaterial på nätet via hemsidan eller i butiken på Fiskargatan 1A vid Mosebacke i Stockholm. Webbutiken som Konstnärernas Centralköp använder ligger på plattformen Nordisk e-handel och vår responsiva mall.

Läs mer

These Go To 11

These Go to 11 är en passionerad liten butik i hjärtat av Stockholm som erbjuder en unik service och specialistkunskaper. De har en ärlig ambition att hjälpa dig att hitta din unika röst och inspiration i ett nära samarbete med de bästa tillverkare, leverantörer och designers. Deras på gränsen till osunda intresse i allt som rör gitarrsound tillsammans med sina turnéerfarenheter har fått dem att testa varje liten partikel ända från plektrum till högtalartyg. TGT11 kan tillsammans med dig kombinera olika delar av gitarrutrustning för att överglänsa Nigel Tufnel’s berömda ord: att få dig att låta ett högre. Webbutiken som TGT11 säljer sina produkter i är responsiv och ligger på Nordisk e-handel som plattform.

Läs mer

Milslukern

Milsluker'n Sport är specialister på alla sina fokusområden: kajak, skidor, cykel och löpning. Samtliga anställda är själva aktiva utövare och hjälper dig med kvalificerad vägledning, så att du använder den träningsutrustning som passar dig och dina behov bäst. Webbutiken som Milslukern använder ligger på plattformen Nordisk e-handel.

Läs mer

Art4Fun

Art4Fun har funnits sedan 1992 och är familjeägt. Ägarparet har under alla dessa år utforskat många hörn i den oändligt spännande världen av olika hantverksformer inom keramik, formgjutning, smyckestillverkning och färger. Till sina kunder hör hantverksföretag, konstnärer, Ceramic caféer, studieförbund, nätbutiker och många fler. Art4Fun hjälper hantverkare och konstnärer att utveckla sin passion till affärsverksamhet. För Art4Fun är det viktigt att lyssna på sina kunder och att utveckla utbud och service utifrån kundernas önskemål. Som ett litet och flexibelt företag värdesätter de personlig kontakt, Art4Fun hjälper sina kunder obyråkratiskt och snabbt. Webbutiken som Art4Fun säljer sina produkter i är självklart också responsiv och ligger på Nordisk e-handel som plattform.

Läs mer

Yachtsafe

Yachtsafe erbjuder trådlösa GPS-larm och tillbehör för ditt fordon, båt och hem. All kommunikation sker via din mobile där du har möjlighet att samla alla dina larm och funktioner i Yachsafes App. Yachsafes larmlösningar gör det enkelt för dig att hålla koll på dina prylar vart du än befinner dig. Webbutiken som Yachsafe använder ligger på plattformen Nordisk e-handel.

Läs mer

Stålhästen

Visst var farmors gamla cykel en riktigt höjdare! Den var enkel, robust och stilig. Detta är precis vad Stålhästen har eftersträvat med sina nytillverkade Stålhästen. Samtidigt har de vidareutvecklat den gamla farmorscykeln med moderna delar och utvecklad design. Dessutom till ett riktigt snällt pris eftersom de säljer raka vägen från sina fabriker. Som webbutik använder Stålhästen Nordisk e-handel som plattform.

Läs mer

Cardoonia

Webbutiken Cardoonia specialiserar sig på samlarkort och erbjuder både löskort, paket och lådor. Sortiment inkluderar ett brett utbud av fotbollskort och hockeykort, men även till exempel Marvel och Star Wars. Cardoonia har som målsättning att hjälpa entusiastiska samlare att hitta korten de söker för sina samlingar. Som webbutik använder Cardoonia Nordisk e-handel som plattform.

Läs mer

Scrolla åt höger för fler referenser


Sälj produkter inom sport, fritid och hobby med en webbutik hos eValent

Kom igång snabbt med en webbutik från eValent. Se några av våra referensbutiker inom sport, fritid och hobby och låt dig inspireras. Vi hjälper dig att komma igång och att lyfta din försäljning till nästa nivå.

SNYGG RESPONSIV WEBBUTIK MED FRI SUPPORT OCH LÖPANDE UNDERHÅLL

STABIL OCH TRYGG DRIFT MED DRIFTGARANTI

KLARNA CHECKOUT UTAN FASTA AVGIFTER

KOPPLING TILL MARKNADSPLATSER

BRA PRODUKTSIDOR MED STORA BILDER

LAGERHANTERING OCH SMIDIG ORDERHANTERING

KAMPANJKODER OCH BEARBETA ÅTERKOMMANDE KUNDER

...och såklart mycket mycket mer. Se samtliga moduler här »

Med våra färdiga branschpaketerade webbutiker kommer du igång snabbt och enkelt. Vi har plockat samman de moduler du behöver för att få igång din försäljning och komma igång. Med en stabil och trygg e-handelslösning i grunden som redan används av många andra får du tillgång till allt det du behöver.


Moduler särskilt utvalda för din bransch som ingår i paketet

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 175 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa350 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK
Summa3 800 SEK

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.

Prisexempel

GrundpaketPris*
Magento Plug & Service 0 SEK/mån
Magento VPS2 400 SEK/mån
Basic SLA 595 SEK/mån
Servicekonto Small 1 980 SEK/mån
Summa2 975 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 175 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa350 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 9 950 SEK
Summa9 950 SEK

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket på Magento, Magento Plug & Service där vi tar hand om det tekniska för din Magento-installation. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.