Nordisk e-handelElbutik.se

Elbutik.se är en av de riktiga e-handlarna som varit med länge och blivit framgångsrika. Vi har haft nöjet att få följa deras resa. Elbutik.se startade sin verksamhet 1993. Elbutik.se är din återförsäljare av elprodukter och elektronik på nätet. Med ett stort sortiment av elmaterial för både privatpersoner och företag garanterar de snabb leverans och god service. Hos Elbutik.se hittar ni en lösning som passar allt inom bostad, kontor, hemelektronik, belysning, spotlights, data, värme och mycket mer. I deras sortiment hittar ni lösningar för smarta hus, helhetslösningar för el, värme och belysning. Deras webbutik ligger och snurrar på eValents lösningar på Nordisk e-handel med en responsiv skräddarsydd mall.

Läs mer

Nordisk e-handelFlexCom.se

FlexCom har funnits i över 10 år och är ett välrenommerat företag som är specialister på telefonitillbehör såsom telefoner, mobiltelefoner, IP-telefoner, konferenstelefoner samt headset. Deras webbutik ligger och snurrar på eValents lösningar på Nordisk e-handel med en responsiv mall.

Läs mer

MagentoBelys

Belys är baserat i Uppsala där ni även finner deras showroom, säljkontor och lager. Belys arbetar med installation, försäljning, service och utbildning inom konferens- och presentationsteknik. De hjälper er med avancerade helhetslösningar och finns gärna med från en första idé till färdig installation. Genom deras e-handelsportal www.belys.se erbjuder de bland annat Sveriges största sortiment av projektorlampor till marknadsledande priser. De utökar också kontinuerligt sortimentet med flera spännande produkter och fina erbjudanden. Belys använder Magento som plattform hos eValent.

Läs mer

Nordisk e-handelElstore.se

Elstore.se startades hösten 2010 och är idag en av de ledande internetföretagen inom belysning. Deras affärsidé är att erbjuda belysning till mycket bra kvalitet och till mycket bra priser ut till sina kunder i hela Norden. Hos Elstore.se hittar du de mest bekanta varumärken, men även ny spännande design. Sidan växer dagligen och utökar sitt sortiment med stormsteg. Elstore.se använder Nordisk e-handel som plattform hos eValent och ligger på vår responsiva mall.

Läs mer

Nordisk e-handelSmart-Telematik.se

Smart-Telematik.se är intelligenta hus och hem på riktigt. Smart-Telematik.se drivs av Rejoin Telematics AB och är deras sätt att låta er konsumenter ta del av samma priser och kvalitet som professionella köpare. Smart-Telematik.se använder vår responsiva mall på Nordisk e-handel.

Läs mer

Nordisk e-handelElot

Elot är en elbutik på nätet som har funnits sedan 2007 och erbjuder ett brett sortiment av belysning, elartklar, golvvärme m.m. Elot representerar varor från kända tillverkare som står för hög kvalitet och service. Elot använder Nordisk e-handel som plattform hos eValent.

Läs mer

Säljer du produkter inom elektronik och behöver en webbutik?

Kom igång snabbt med en webbutik från eValent. Se några av våra referensbutiker inom elektronik och låt dig inspireras. Med vår erfarenhet hjälper vi dig att komma igång och att lyfta din försäljning till nästa nivå.

Kontakta oss

Tel: +46 (0)40-692 50 50
Mail: sales@evalent.com

Prisexempel

GrundpaketPris*
Nordisk e-handel Bas 1 295 SEK/mån
Summa1 295 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad 3 800 SEK / Offert
Summa3 800 SEK / Offert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket Nordisk e-handel Bas med möjligheter till bland annat designanpassningar. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.

Prisexempel

GrundpaketPris*
Magento 0 SEK/mån
Magento VPS2 400 SEK/mån
Basic SLA 595 SEK/mån
Servicekonto Small 1 980 SEK/mån
Summa2 975 SEK/mån
Rekommenderade tillägg (valfritt)Pris*
Tillval (valfritt): SSL-certifikat 150 SEK/mån
Tillval (valfritt): Egen domän 25 SEK/mån
Tillval (valfritt): E-postkonto 10GB 150 SEK/mån
Summa325 SEK/mån
UppstartPris
Startkostnad Offert
SummaOffert

BESTÄLL

Detta prisexempel utgår från vårt mest sålda paket på Magento, Magento Plug & Service där vi tar hand om det tekniska för din Magento-installation. Om du vill se våra andra paket kan du jämföra våra paket här.

* Betalas kvartalsvis. Uppsägning sker senast 30 dagars innan förnyelse.