Officiell Magento 2 modulför Ecster pay

Magento 2 Magento 2

eValent - Den officiella leverantören av Ecster Pays Magento 2 Modul

Vi kan med glädje och stolthet presentera den officiella Magento 2 modulen för Ecster Pay. eValent har jobbat tillsammans med Ecster för att ta fram marknadens mest konkurrenskraftiga betalningsmodul för Magento 2. Med den senaste tekniken och funktionerna är vi övertygade om att detta är en betallösning som kommer att ge en skjuts i rätt riktning.

Om Ecster

Ecster samarbetar med tusentals säljföretag och erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. Med en bred palett av produkter och tjänster får konsumenten möjlighet att finansiera både små vardagsinköp och större investeringar.

Läs mer och ansök här.

Ecster Pay

Kassalösningen Ecster Pay är byggd för dagens konsumenter som vandrar mellan kanalerna och vill ha ett enhetligt erbjudande och en köpupplevelse av högsta klass. Kassan är byggd för att ge fler nöjda återkommande kunder och högre snittköp.

  • Kunden kan jämföra betalsätt
  • Kassan smälter in i din webbshop
  • Möjlighet att göra betalningar i världens alla valutor

Betalsätten kunderna vill ha

Alla steg i Ecster Pay är överskådliga och kunden kan välja mellan alla populära betalsätt där det senast använda betalsättet alltid är förvalt.

check Faktura check Delbetala check Kort check Swish

Ecster Pay Link betallänk

Med Ecster Pay Link kan du enkelt erbjuda dina kunder att betala via betallänk. Länken skickas via sms eller mejl och kunden väljer själv vilket betalsätt som används.

Kontakta eValent

Tel: +46(0)40 – 692 50 50
E-post: sales@evalent.com

Kontakta eValent   Download

Kontakta Ecster

Tel: 08-701 79 10
E-post: sales@ecster.se

Beställ Ecster