Managed Hosting

Vi är specialiserade på servermiljöer optimerade för e-handel & Skräddarsydda serverlösningar med egna servrar i Sverige & i Google Cloud.

Google cloud Magento Tele 2 Bredband2

Dygnet runt 24/7
Kvalitet och säkerhet är avgörande. Våra certifierade och erfarna kollegor tillsammans med våra samarbetspartner, erbjuder er stabila och avancerade serverlösningar.

Managed Hosting Magento via Google Cloud

Vi erbjuder hosting via Google Cloud för företag som behöver en driftlösning som har skalbarhet i ryggmärgen. Servrarna skalar upp och ner automatiskt beroende på trafikvolymen så man bara betalar för det man faktiskt använder istället för onödiga fasta kostnader som kan uppstå för oanvänd kapacitet när man driftar via fysiska servrar.

Google Magento

Managed Hosting Magento via VPS

Våra optimerade Magento VPS:er är snabbare än 98% av jämförbara driftmiljöer. Vi erbjuder egen server (VPS) för företag med hög trafik som har särskilda krav som t.e.x. kundanpassningar på systemnivå, säkerhetskrav eller kundanpassade backuplösningar. Välj bland flera olika färdiga paket med olika kapaciteter på servern (VPS), dess hårdvara, samt vilken form av servicekonto och SLA (service level agreement) ni har behov av.

Magento

Skräddarsydda Hosting

Om ni har särskilda önskemål så kan vi även skräddarsy din server helt efter era behov. Kontakta våra specialister så hjälper de till att skapa den bästa lösningen.

Skånetrafiken Minso solutions Digifort Neo4jBenchtell Benchtell

Kontakta oss

Behöver ditt företag hjälp med hosting?

Kom igång