Om Evalent Group

Vi har alltid brunnit för det nya, de revolutionerande lösningarna, de sinnesutvidgande insikterna. Drivna av nyfikenhet har vi tänkt ”vad händer om man gör så här istället?” Men vi har också alltid varit sunt skeptiska. Testat och testat på nytt. För att verkligen vara säkra på att det inte bara är en ny idé, utan även en bra idé. Och för att veta exakt hur bra den är.

Vi har gjort hela resan och vet att det inte räcker med teknisk kompetens, innovativa lösningar och en briljant e-handelsplattform för att skapa framgång. Det krävs också djupa kunskaper inom försäljning och logistik. Vi ger dig inte en webbshop. Vi hjälper dig att skapa en framgångsrik säljoptimerad e-handel med bevisat resultat. Tillsammans kan vi revolutionera hela din digitala affär.

eValent Group arbetar med två e-handelssystem och levererar färdigpaketerad e-handel på både den egenbyggda hyrplattformen Nordisk e-handel samt den internationella OpenSource plattformen Magento. eValent Group är Professional-partner till Magento. Kunderna består mestadels av små till medelstora företag i Skandinavien. Företaget har idag 35 anställda och blev utsett till DI Gasellföretag både 2013 och 2014. eValent Group har sitt huvudkontor i Malmö.

uc gasell digasell