Leverantörspartner

Vi samarbetar med flera av marknadens ledande e-handelsleverantörer för att erbjuda våra kunder dom bästa förutsättningar för att nå framgång. Vår erfarenhet har visat att det är viktigt att nå spetskompetens genom att ta nytta av partners som erbjuder betalningslösningar, affärssystem, logistik och fraktlösningar, marknadsföringsprodukter eller funktioner som krävs på webbplatser (som t.e.x. sökfunktioner).

Vi är alltid intresserade att höra ifrån e-handelsleverantörer som har en produkt som kan hjälpa våra kunder att öka deras försäljning genom att förbättra deras e-handel eller funktionalitet som automatiserar processer för att förenkla deras vardag.

Om ni har en produkt som ni tror skulle passa våra kunder så är det bara att höra av er för att boka ett möte och se om vi kan hitta någon form av samarbete.

Kontakta oss    


elasty cloud Google Ecster Klarna Magento tele2 unifaun visma postnord bredband2 citynetwork creditsafe dibs bahnhof glesys innosearch klevu logtrade mailchimp nets payex postpac solunobc svea zendesk asana