ALLT OM E-HANDEL Nyheter och det senaste inom e-handel

Följ eValent och ta del av våra e-handelsexperters nya råd och rön inom e-handel. Här finner du färska case och nyheter som både inspirerar dig och säkerligen svarar på många av dina frågor.

Nästan 4 av 10 konsumenter föredrar att gå till en butik innan de gör ett köp online. 42% säger att förstärkt verklighet (AR), virtuell verklighet, rabattkuponger i mobilen och butiksrobotar förstärker kundupplevelsen och 21% är mer benägna att köpa en produkt som de sett i AR. Beställ vår rapport f...

Den 25 maj införde EU nya regler som ska skydda konsumenternas personuppgifter, GDPR.

Ett par dagar senare, i början av juni, inledde Datainspektionen en rad tillsynsärenden kring de nya bestämmelserna. Det är privata vårdgivare, kollektivtrafik, fackförbund, teleoperatörer, försäkringsbolag och b...

Är du trött på att alla viktiga beslut tas av den mest högst uppsatta trots att de grundas på subjektiva argument? Smaken är som baken - det spelar ingen roll vad någon tror eller känner i slutändan. Siffror talar och visar svart på vitt vad som funkar och bidrar till ett förbättrat resultatet.

D...

[]()Konsumenternas tålamod är kort och vi vågar påstå att ingen annan har en snabbare Magento shop. Inte nog med att vi har den ”up and running inom 1 minut” är den extremt snabb för ehandlarna.

När ehandelen växer så det knakar blir det av avgörande betydelse att företagen kan erbjuda en snabb,...

Radar Group har i veckan kommit ut med en intressant branschrapport.

Radars analys av den bransch som kanske mest av alla påverkas av digitalisering och ny tekniks genomslag pekar på vikten av integration mellan retail och logistik för att utveckla smartare och mer friktionsfria erbjudanden. Vi le...

När Amazon lanserar sin plattform i Sverige kommer det sätta en ny standard för den svenska e-handeln. Gemma Spence, vd för e-commerce på PHD, berättar hur du gör dig redo.

Under ett års tid har det spekulerats vilt kring när den globala e-handelsjätten Amazon ska lansera sin plattform i Sverige....

Evalent i pressen

Det har varit en händelserik vecka på nyhetsfronten och det har kommit tre artiklar som har koppling till Evalent.

Kul tycker vi att vi syns och hörs och att det finns intresse för bolagets utveckling.

Mattkungen gasar

Evalent köper

Så blev jag störst i världen

PRESSRELEASE

eValent har fokus på e-handel och e-handelsplattformarna Nordisk e-handel och Magento. Nordisk e-handel är en egenutvecklad produkt och vänder sig till mindre kunder. Magento är världens största e-handelsplattform och det är också här Netrix har sitt fokus. De har ett 20- tal kunder o...

2,5 procent som besöker en webbshop genomför ett kp. 97,5 procent köper ingenting! Att bara satsa på mer marknadsföring är inte rätt väg. Tänk så här i stället, så ökar du konverteringen.

Den vanligaste lösningen är att öka marknadsföringen. Men i stället för att betala mer för fler besökare bör d...

Nyhetssajten Market har gett sig ut på jakt efter hemligheten bakom Zalandos framgång. De skildrar en tioårig logistikresa, från ett köksbord i Berlin till en enorm lagerbyggnad söder om Stuttgart.

Det börjar hösten 2008, DHL-budet hade just levererat paket till ett par kunder på Torstrasse i cent...

Magento har dominerat e-handeln i flera år och det är inte utan anledningar. Den har fördelar över alla andra plattformar. Den är gratis (om du väljer communityversionen vilket passar för de flesta), den är tekniskt stabil och den erbjuder ett fullt utbud av funktionalitet och kopplingar till otroli...

De första publika molntjänsterna kom runt 2006 och har nu i 12 år utvecklats och förbättrats och i rask takt. Idag har vi tillgång till datakraft och funktioner som har möjlighet att förändra våra verksamheter i grunden och kundnyttan kommer att bli helt överlägsen.

Radar släppte i november 2017...

E-handeln med dagligvaror accelererar i Sverige. Tillväxten drivs främst av familjer med små barn. ”De sparar tid”, säger Dibs expert Patrik Müller till Market.

Här är hushållstyperna som e-handlade dagligvaror minst en gång andra kvartalet i år.

  • Familjer med små barn: 45 procent
  • Hushåll i åld...

Google Shopping, tidigare Google Product Search, Google Products och Froogle, är en prisjämförelsetjänst, lanserad av Google och skapad av Craig Nevill-Manning, som låter användare söka efter produkter i webbutiker och jämföra priser mellan olika försäljare.

Problemet för Google är att det är fö...