Vi ger bort 50.000:- till ett migreringsprojekt från Magento 1 till Magento 2!

Magento har officiellt informerat marknaden att end of life för Magento 1 kommer att ske Juni 2020. Eftersom Magento 1 har ett spikat slutdatum händer det inte mycket mer på utvecklingssidan och när datumet passerar kommer de att sluta erbjuda support helt och hållet för Magento 1.

Vi rekommenderar nu alla att börja planera uppgradering från Magento 1 till Magento 2 och dra nytta av alla möjligheter som Magento 2 erbjuder.

Magento 2 är en plattform i världsklass och en rejäl uppgradering från Magento 1. Det är framtidens e-handelsplattform med en uppsjö av nya funktioner som är viktiga att ha om man vill ligga i framkant.

Vi ger bort 50.000 kr i utvecklingstid till ett migreringsprojekt från Magento 1 till Magento 2!*

Vi på eValent ger bort utvecklingstid till ett värde av 50.000 kr för de 10 första Magento 1 butiker som vill uppgradera till Magento 2! Erbjudandet har inga krav på bindningstider, det enda som behöver göras är att beställa migreringen innan 31 mars 2019! Nu kör vi!

Magento by eValent

Vår e-handelslösning bygger på en unik Magento-paketering där vi har löst de nackdelar som Magento kan innebära, utan att vi förlorar de fördelar som systemet ger. Alla moduler och integrationer är kvalitetssäkrade med löpande uppdateringar för att garantera dess funktionalitet. Vi utvecklar kontinuerligt nya funktioner för att hålla dig i framkant av allt det senaste som krävs för att driva en framgångsrik e-handel.

eValent tillhandahåller ett starkt team av Magento-specialister för just din lösning. Dessutom är vår egen driftavdelning specialiserade på hosting för Magento, så att din lösning är snabb, driftsäker och skalbar via Google Cloud.

Resultatet har blivit en högkvalitativ e-handelspaketering till mycket konkurrenskraftiga priser.

* Migreringen innebär uppsättning av klickbutiken med vårt konverteringsoptimerade tema Theme Sport, dataflytt samt justering av de eventuella befintliga moduler från Magento 1.