[]()Konsumenternas tålamod är kort och vi vågar påstå att ingen annan har en snabbare Magento shop. Inte nog med att vi har den ”up and running inom 1 minut” är den extremt snabb för ehandlarna.

När ehandelen växer så det knakar blir det av avgörande betydelse att företagen kan erbjuda en snabb, bekväm och säker shoppingupplevelse. Det finns en magisk gräns vid 3 sekunder. Längre än så väntar inte köparna. Till det måste man ha en enkel och attraktiv sida och inte minst en snabb betalningslösning - checkout. Det kan vara både kostsamt och svårt att designa sin sida då man har mest kunder i butiken. Om du inte är förberedd så tappar du kunder och affärer när du borde ha som mest försäljning. Men även det har vi lösningen på. Med vår cloudlösning från Evalent är webshopen dynamisk och anpassar sig efter trafiken. Du får helt enkelt mer hästkrafter när du behöver dem. Tex i en brant uppförsbacke.

Internationell forskning visar att 40 procent av konsumenterna inte väntar mer än tre sekunder på att en sida ska ladda innan de lämnar en webbplats.

Med Evalents Klickbutik, som bygger på världens mest sålda ehandelsplattform, Magento 2, templates för många branscher och cloudlösning går du från ide till en färdig webshop inom ett par timmar. Vi garanterar också en tillgänglighet på minst 99,9%.

Länk: Evalent Smart