Kör, Kör, Kör!

Det har aldrig varit viktigare än nu att köra igång direkt. Efter Black Friday, Cyber Monday, Singles Day, Julförsäljning och rea på det så får inte businessen stanna. Vi måste göra affärer varje sekund, timma och dag. Visst går försäljningen totalt ner men varför ska du vara förloraren? Affärer görs hela tiden och för dig som ehandlare gäller det att se till att det du får dem.

Visst går försäljningen totalt ner men varför ska du vara förloraren?

Det gäller att synas. Att synas, och på rätt ställe, kan betyda många saker men framförallt att man känner sin målgrupp och bearbetar den professionellt och kontinuerligt. Det kan vara både billigt och dyrt men det gäller framförallt att vara smart och veta hur man skapar trafik och därefter konvertering på effektivast sätt. Fördelen med ehandel är att allt går att mäta. Man vet med andra ord exakt vad det kostar per order och tex om hur pass avgörande priset är. Många tror tex att priset är avgörande men så är långt ifrån fallet. Rätt pris kan vara dyrare än konkurrenternas.

Det är så mycket mer det handlar om för att vara framgångsrik. Det handlar om produktsortiment, lockvaror, hur man presenterar produkten, hur snabbt man kan leverera, hur man hanterar betalning, distribution och eventuella returer. Men också om upplevelsen när man tittar på sin PC, telefon eller platta. Om man tex når köpknappen med tummen eller måste använda två händer. Enkelhet och den totala kundupplevelsen med andra ord.

Det finns tusen och åter tusen fallgropar OCH MÖJLIGHETER. Vi hjälper dig gärna med dina möjligheter med målet att varje dag öka din omsättning och vinst så du blir framgångsrik på din ehandelsresa.

Läs mer om vad vi erbjuder för tjänster!

SEO Boost - Få fler besökare med sökmotoroptimering

CRO Boost - Öka din lönsamhet med konverteringsoptimering

A/B Test Boost - Testa alla förändringar vetenskapligt

SEM Boost - Öka din försäljning med sökmotoroptimering