Inte utan viss stolthet kan vi gratulera vår kund Elbutik till utmärkelsen ”Superföretag” av Veckans Affärer för tredje året i rad.

Vi kan förstå att det är ingenting mot vad Elbutik själv känner men även att vara ”hangaround” ger några minuter i strålkastarljuset innan vi måste öka farten för att hjälpa dem och våra andra kunder till nya framgångar.

Vi kan konstatera att vi har inte mindre än 6 kunder på Veckans Affärers lista över 2018 års ”Superbolag” vilket är glädjande för oss alla. Vårt fokus på v år hyrplattform Nordisk e-Handel och ”open source” plattformen Adobe Magento har gjort oss starkare och vi har idag mycket konkurrenskraftiga produkter för såväl små som stora kunder. Och då pratar vi om både funktionalitet och pris. Vi lägger ner massor av utvecklingsarbete varje dag på att ligga i framkant och tillhandahålla en effektiv och konverteringsvänlig e-handelslösning som gör att våra kunder har de bästa verktygen.

Vi tillhandahåller nu även tjänster för att öka kundernas försäljning vilket ni kan läsa mer om på vår hemsida.

SEO Boost! Vi hjälper dig att analysera din webbplats för att identifiera förbättringsåtgärder som ökar din konverteringsgrad.

CRO Boost! Öka din försäljning eller lönsamhet via sökordsoptimering oavsett om du vill komma igång eller behöver hjälp att ta nästa steget.

A/B Test Boost! Testa design och funktionsförändringar via A/B tester för att säkerställa att varje åtgärd tar er närmare målet.

SEM Boost! Få fler besökare genom att finnas och rankas högt på Googles organiska träfflista med sökmotoroptimering.