BYTA E-HANDELSPLATTFORM? MIGRERA TILL MAGENTO 2!

E-handlare som har påbörjat sin e-handelsresa på standardiserade plattformar kommer till slut fram till att de kräver mer flexibilitet än det som erbjuds. De saknar ofta funktioner eller är trötta på att höra att e-handelsplattformen inte har stöd för det de behöver. Många e-handelsplattformar utvecklas för sakta och hindrar utvecklingen som krävs för en e-handel att vara marknadsledande.

När det är dags för ett plattformsbyte och undersökningen görs för att hitta den bästa e-handelsplattformen tar det inte långt innan man får upp ögonen för Magento.

Magento kännetecknas som världens mest flexibla, kraftfulla och säkra e-handelsplattform med skalbarhet i ryggmärgen. Magento används av de största e-handlarna och det är inte svårt att förstå varför. Vi på eValent har utvecklat vår egen plattform på Magento där alla integrationer är kvalitetssäkrade och hostingen hanteras via Google Cloud. Vårt mål är att erbjuda e-handelsplattformen som du kan skala i all oändlighet utan att behöva byta plattform.

Hur går bytet till?

Import av produkter, bilder, kategorier, kunder och orders:

Vi har automatiserade processer för att hantera import av data så du enkelt kan byta plattform till Magento utan att tappa fart. Ni berättar vilken data som ni vill exportera från er befintliga plattform och vi tar fram en kravspecifikation för importen av datan till Magento. Beroende på era önskemål så får ni avgöra hur mycket data som skall flyttas till Magento och om ni vill att vi hanterar hela migreringen eller om ni föredrar att flytta butiken själva enligt specifikationen.

Integrationer:

Magento har stöd för de flesta integrationer vilket gör att det oftast är väldigt enkelt att integrera till olika betalningslösningar, fraktlösningar eller affärssystem. Vi har redan kvalitetssäkrat de flesta marknadsledande e-handelsleverantörerna vilket gör att du ofta enbart behöver lägga in avtal för att få med dina integrationer i plattformsbytet till Magento.

Länkstruktur (SEO):

En affärskritisk fråga som ofta dyker upp när man funderar över att byta plattform är riskerna som kan uppstå för SEO och den organiska trafiken. Det kan bli mycket kostsamt om man misslyckas att bibehålla länkkraften man byggt upp och tappar trafik och försäljning pga försämrade SEO positioner.

För att garantera en sömlös övergång analyserar vi länkstrukturen och kör en 301 ompekning av alla gamla länkar så de omdirigeras till alla nya länkar. Vi har mångårig erfarenhet av att migrera till Magento och har en beprövad metodik för de flesta e-handelsplattformar så ni behåller länkkraft när ni byter till Magento.

Design:

När ni väljer att byta e-handelsplattform till Magento erbjuder vi möjligheten att göra en eValent Boost! Analys av er befintliga e-handel. Våra konverteringsoptimerare går igenom datan på beteendet på er webbutik och våra UX experter analyserar webbutiken ur ett användarperspektiv för att identifiera de största förbättringsåtgärderna som finns.

Ni får en konverteringsoptimerings analys och skisser på en ny Magento webbutik. Vi erbjuder då möjligheten att skräddarsy en design efter era behov och målsättning så ni får ett ansiktslyft redan vid lanseringen av er nya webbutik på Magento.

Byt e-handelsplattform till Magento 2 och väx obehindrat i all oändlighet!

Kontakta oss Magento 2

Exempel på några av de plattformbyten vi erbjuder:
Jetshop till Magento 2     Askås till Magento 2     Starweb till Magento 2     WooCommerce till Magento 2     Texttalk till Magento 2     E37 till Magento 2     Hemsida 24 till Magento 2