Revolutionera din e-handel med våra smarta e-handelslösningar!

Starta webshop och börja sälja på nätet med alla e-handelslösningar som krävs för att nå miljardomsättning. eValent Smart! är byggd på Magento 2 - en världsledande e-handelsplattform som anses vara den starkaste, mest snabbväxande e-handelslösningen som är skalbar i all oändlighet. Med Magento 2 växer du i din egen takt och plattformen växer med dig och din verksamhet.

Boka demo     Evalent smart Magento 2

E-handelslösningen som ger dig ett försprång till framgång!

Magento-butiker växer i snitt 3x snabbare än konkurrerande plattformar

Magento 2 har legat nr 1 på Internet Retailer Top 1000 listan fyra år i rad! Ta nytta av alla funktioner som proffsen har direkt från uppstartsfasen.

Kvalitetssäkrad e-handelslösning byggd på Magento 2

Färdigpaketerad e-handelslösning som innehåller alla moduler och integrationer som krävs för att starta e-handel och komma igång snabbt. Vi tar hand om det tekniska så att du kan fokusera på din försäljning. Det ska vara enkelt att välja e-handelslösning från Magento!

Se eValents Magento 2 tema: Theme sport

Ingen startavgift

Ingen transaktionsavgift

Ingen bindningstid

Obegränsad trafik

Bygg en vacker webbutik som konverterar

Användarvänlig navigering och webbdesign

Smidig och intuitiv navigering med överskådlig presentation av alla produkter så att dina kunder enkelt hittar det de är ute efter och kan snabbt komma till avslut utan krångel.

Responsiv webbutik

Ge era kunder den bästa upplevelsen oavsett vilken enhet de vill handla ifrån. Alla våra mallar är kompletta med samma funktionalitet på samtliga enheter och är helt optimerad för den mobila upplevelsen för ökad konvertering.

Check-out

Vi arbetar med One Page Checkout eller Klarna. Genom att arbeta med kända och beprövade kassor så ökar du möjligheten till konvertering avsevärt. Alla ska känna sig trygga med att handla i er webbshop.

Blixtsnabba laddningstider

Våra servrar skalar upp automatiskt så du alltid garanterar den snabbaste prestandan för alla nivåer av trafik oavsett om det är Black Friday eller lågsäsong. Alla bilder skalas och servas av Google så att du alltid visar den bästa möjliga upplösningen utan att påverka hastigheten i webbutiken. Genom denna smarta lösningen tappar ni inte heller i bildkvalité.

Konverteringsoptimerad

Vi följer best practice på allt vi lärt oss genom tusentals tester på hundratals kunder och optimerar alla våra designmallar för att garantera framgång på alla sidtyper och enheter. Du kan alltid rådfråga våra konverteringsexperter om du vill ta ytterligare kliv. Vi kan konverteringsoptimering på våra fem fingrar.

Integrationer med marknadens bästa e-handelsleverantörer

All teknik är färdig - du behöver bara lägga in ditt avtal så är du igång!

Betalningslösningar

Vi samarbetar med Klarna för att erbjuda alla de populäraste betalsätten i en och samma betalningslösning. Kassan är optimerad på alla enheter för att driva konvertering genom att erbjuda smidiga, säkra och snabba betalningar. Klarna står för hela kreditrisken och du får betalt inom 14 dagar.

Fraktsätt

Vi har färdiga integrationer med UPS, FedEx och DHL där man får möjlighet att erbjuda sina kunder att välja frakttyp i kassan. Det går även att erbjuda olika fraktkostnader per fraktleverantör eller fraktmetod. Fraktsedlar skapas från butikens administrationsgränssnitt vid utleverans. När beställningen är skickad kan man även koppla in försändelsens spårningsnummer i mailet som går till kunder så de kan följa status på leveransen.

En skalbar e-handelslösning

Från 0 till 1000 affärer per dag utan att byta kostym. Med vårt paket kan du växa till toppen utan att göra ett plattformsbyte som många andra behöver. Idag används Magento av både små e-handlare som vill växa samt av den absoluta toppen världen över.

Driftklar Magentobutik med skalning via Google Cloud

Slipp krångliga installationer, serverlösningar och webbhotell. Vi tar hand om din drift så att din webbutik skalar upp så fort du behöver mer kapacitet. Hos oss får du obegränsad trafik utan extra kostnad.

Testa dina vingar på alla världens marknader

Att sälja internationellt har aldrig varit enklare. Magento har stöd för alla länder med ett native multishopstöd. Styr flera webbplatser och butiker från en administrationspanel med olika språk och valuta per marknad. Upptäck Magento 2 och ta dig från att vara en lokal handlare till potentiell internationell storspelare.

Öka din försäljning på nätet!

Alla våra lösningar bygger på algoritmer som bevisats vara säljoptimerande och som kund hos oss är du den första att få använda dem.

Sökmotorvänlig

100% sökmotorvänlig webbplats-struktur som ser till att du får rätt förutsättningar för att ranka högt på sökmotorerna så som Google och Bing. Att arbeta framgångsrikt med SEO i Magento är busenkelt.

Rapportering

Få tillgång till rapporter som ger dig svaren du behöver för att optimera din e-handel. Användaranpassade dashboards gör att du kan se till att rätt person enkelt kan hålla koll på deras ansvarsområde.

Google Analytics

Samla data om beteendet på din webbutik via Google Analytics. Få statistik över dina besökare, både i realtid och historiskt. Du kan sätta upp olika mål och följa konverteringarna i din webbutik. Skapa olika rapporter så att du enkelt kan identifiera förbättringsåtgärder och jämföra när du gjort förändringar i webbshoppen.

En startklar Magento 2 webbutik för endast 2 995 kr/mån.

Är du ett nytt företag eller har en webbutik redan? Tveka inte att höra av er så hjälper vi till.

Boka demo