SKRÄDDARSYDDA E-HANDELSPLATTFORMAR MED MAGENTO 2!

Expert! från eValent är anpassat för dig som behöver en e-handelsplattform där allt är möjligt. Vi har valt Magento 2 eftersom den utmärker sig som den säkraste, mest snabbväxande och flexibla e-handelsplattformen som är skalbar i all oändlighet. Vi ger dig strategierna, designen och tekniken som revolutionerar hela din digitala affär, från ax till limpa. Du väljer själv hur mycket eller lite hjälp du behöver!

Evalent boost Magento 2

Evalent boost

Digital Strategi

Våra e-handelsexperter börjar med att lägga grunden för en framgångsrik e-handel med en tydlig målsättning knuten till rätt nyckeltal så att ni kan optimera framåt med datadrivna beslut.

Evalent boost

Funktionalitet & Integrationer

Magento är världsledande när det gäller flexibilitet för funktioner, moduler och integrationer. Allt är möjligt och anpassas helt efter era behov.

Evalent boost

Design

Skapa snygga webbutiker som profilerar ditt varumärke och engagerar dina besökare att konvertera. Vi skapar helt enkelt en tilltalande design som fyller sin funktion.

Digital Strategi

Tillsammans skapar vi en resultatdriven e-handel med lösningar som skräddarsys för att ge dig all funktionalitet som krävs för att nå dina mål. Våra e-handelsexperter vet vad som krävs för att lyckas och delar all kunskap, erfarenhet och metodik för att ta fram strategierna som revolutionerar hela din digitala affär. Genom att ha definierat en tydlig målsättning med rätt nyckeltal ger vi dig alla förutsättningar för att optimera din e-handel med datadrivna beslut.

Funktionalitet och integrationer

Vi har satt samman en samling moduler och integrationer i våra paket som fungerar tillsammans med varandra och täcker in de allra flesta grundbehov så att så många som möjligt ska kunna komma igång utan behov av utveckling av ny funktionalitet. Vi har valt ut marknadens ledande leverantörer och gjort klart integrationerna, vilket innebär att du ofta enbart behöver lägga in ditt avtal för att koppla ihop systemet med till exempel en betalleverantör.

Våra certifierade Magento-utvecklare skräddarsyr din e-handelslösning efter dina behov så att du får alla integrationer, moduler och funktioner du behöver för att effektivisera din e-handel. Vi kvalitetssäkrar alla moduler för att garantera att de passar in i ditt helhetsflöde och håller alla integrationer uppdaterade.

Design

Profilera din e-handel med en unik webbdesign som framhäver ditt varumärke och återspeglar målsättningen för er digitala strategi. Våra e-handelsexperter jobbar tillsammans med designteamet för att ta fram skisser som följer er kommunikationsstrategi och best practice för att skapa en framgångsrik e-handel. Känner du dig vilsen och inte vet hur du vill att något ska se ut? Då har vi garanterat goda designförslag för dig. Vi har efter att ha jobbat med över 100 e-handlare, väldigt bra koll på vad som fungerar och inte.

Evalent boost

Drift

Elastisk och skalbar hosting via Google Cloud garanterar snabba ladd- & svarstider oavsett antalet besökare.

Evalent boost

Analys

Vi erbjuder konverteringsoptimeringsanalyser för att hjälpa dig att optimera din e-handel efter datadrivna beslut.

Evalent boost

Support

Oavsett vad du behöver hjälp med så finns vår kunniga supportavdelning nära till hands för att besvara dina frågor.

Drift

Vi erbjuder elastisk skalbar drift via Google Cloud för att ge de snabbaste ladd- & svarstider oavsett trafikmängden. Vi garanterar en säker driftmiljö genom att alltid drifta minst två servrar samtidigt där antalet servrar skalas upp automatiskt så fort det finns behov. Detta är perfekt då ni vill säkerställa att webbshoppen klarar av exempelvis black friday eller andra trafikkrävande högtider.

Analys

Vi har ett datadrivet tillvägagångssätt som bygger på att analysera, planera och genomföra. Vårt främsta mål är att hjälpa våra kunder att vårda sin verksamhet och fatta smarta beslut baserade på specifika mål och nyckeltal, allt för ökad e-handelsframgång och ökad konvertering.

Allt är möjligt men, allting som görs måste även kunna mätas och testas för att garantera att det förbättrar resultatet. Vår metodik bygger på en testande kultur där vi hjälper till med förvaltning även efter lanseringen av webbutiken - bland annat genom våra eValent Boost! tjänster.

Support & Service i världsklass

Vi agerar inte bara som en teknikleverantör utan även som en strategisk partner. Vår supportavdelning finns alltid nära till hands när du stöter på frågor utan svar eller behöver rådgivning. Vi är är måna om våra kunder och ser er framgång som vår lycka!

Alla eValent Expert! paket inkluderar 3 timmars gratis support per månad men vi erbjuder även skräddarsydda supportavtal anpassad efter dina behov.

Integrera Magento med ditt affärssystem

Vi har en egenbyggd integrationsmotor som gör att vi enkelt utbyter produktinformation och bilder, priser, lagersaldo, order och kundinformation mellan ditt affärssystem och din Magento-webbutik.

Affärssystem som vi kan koppla direkt via vår integrationsmotor: Visma Administration, Visma Business och Global, Navision (Microsoft Dynamics NAV), Specter, Garp, Jeeve, FDT, IBS, Pyramid, SAP, Monitor.

Har du ett annat affärssystem, t.e.x. Agresso, Briljant, Hogia, SAP Business One? Med 15 års erfarenhet av att koppla olika affärssystem till webbshoppar kan vi lösa det mesta.

B2B

Magento 2 erbjuder all funktioner och tillägg som krävs för att lyckas med business-to-business (B2B) e-handel. Under åren har vi tagit fram hundratals skräddarsydda e-handelslösningar för business-to-business (B2B). Oftast innebär det att sälja till företagskunder där kunder ska kunna beställa till sina avtalade priser genom en orderprocess som är anpassad efter deras önskemål. För att bygga en effektiv skalbar B2B krävs det oftast integration med affärssystem.

Byt e-handelsplattform till Magento 2 och väx obehindrat i all oändlighet!

Har du tröttnat på din befintliga e-handelslösning och behöver mer funktioner, bättre integrationsmöjligheter och lägre månadskostnader? Vi hjälper dig att byta din e-handelslösning till Magento 2 snabbt, enkelt och utan onödiga risker. eValent har hjälpt många företag att uppgradera från standardiserade e-handelslösningar som saknar flexibiliteten som krävs för att skala sin e-handel till miljardomsättning. Ta steget, byt du med!

Exempel på några av de plattformsbyten vi ofta gör:
Jetshop till Magento 2     Askås till Magento 2     Starweb till Magento 2     WooCommerce till Magento 2     Texttalk till Magento 2     E37 till Magento 2     Hemsida 24 till Magento 2

Läs mer

En skräddarsydd Magento 2 webbutik

Är du ett nytt företag eller har en webbutik redan? Tveka inte att höra av er så hjälper vi till.

Kontakta oss