Referenser Över 1300 företag av varierande storlek använder
våra produkter och tjänster för sin löpande verksamhet.

Genom sin webbutik på eValents Magento-lösningar erbjuder Com Hem höghastighetsbredband samt fast och mobil telefoni till företagsegmentet. Com Hem Företag erbjuder prisplaner för både små och stora företag.
Archive Seven erbjuder ett modernt och spännande sortiment av posters och prints av högsta kvalité. Alla deras produkter är omsorgsfullt designade för att förgylla ditt hem med stilsäkra motiv och moderna mönster. Hos eValent ligger webbutiken på Nordisk e-handel och vår responsiva mall.
Elbutik.se är en av de riktiga e-handlarna som varit med länge och blivit framgångsrika. Vi har haft nöjet att få följa deras resa. Elbutik.se startade sin verksamhet 1993. Elbutik.se är din återförsäljare av elprodukter och elektronik på nätet. Med ett stort sortiment av elmaterial för både privatpersoner och företag garanterar de snabb leverans och god service. Deras webbutik ligger och snurrar på eValents lösningar på Nordisk e-handel med en responsiv skräddarsydd mall.
Werlabs erbjuder hälsokontroller och hälsoanalyser via blodprov och använder våra skräddarsydda Magento-lösningar med spännande funktioner bakom kulisserna. Werlabs analyspaket är utformade av specialister och tas i samarbete med bland annat Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs och Aleris. All remisshantering sker digitalt. Som kund får du en privat journal online med resultat, analyser och information.
Sedan 2010 har Affordable Luxury blivit Skadinaviens största marknadsplats för begagnade autentiska designerhandväskor och accessoarer. Varje föremål är unikt, handplockat och autentiserad av deras egna experter.Som My Poupette-rekommenderad säljare kan Affordable Luxury garantera 100% autentiska produkter. Företaget är baserat i Stockholm med en exklusiv butik i Sturegallerian i hjärtat av Stockholm och en andra butik vid Fridhemsplan, Kunsholmen.
Harald Nyborg hette en duktig dansk handelsman när förra seklet var ungt. 1904 fick han tillstånd till att vara köpman "utan rätt till brännvinshandel" och öppnade sitt första varuhus. Harald var dessutom en inbiten jägare och sportfiskare. 110 år senare är det fortfarande Harald Nyborgs jaktinstinkter, envishet och goda köpmanskap som gör dem så framgångsrika. Hos eValent använder Harald Nyborg Magento som plattform och har även koppling till sina fysiska butiker där PC-kiosker är installerade.
Vill du synas här?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din e-handel.

+46 (0)40-692 50 00
sales@evalent.com