Hem » Karriär på eValent Group » Projektledare till eValent Group i Malmö!

Projektledare till eValent Group i Malmö!

  • Roll: Projektledare
Till vår växande verksamhet söker vi nu en projektledare som ska hjälpa våra kunder öka sin försäljning online genom att leverera kundanpassade e-handelslösningar.

ANSÖK NU

Om rollen

Du kommer ta ett ansvar för hela projektprocessen strukturerat mot tydliga projektmål. I din roll som projektledare jobbar du i ett team med grymma utvecklare för att leverera bästa tekniska lösning för kund. Du kommer ha ett nära samarbete med säljstyrkan för att i ett tidigt skede påverka tekniska lösning och estimerin av projektet. Ditt fokus är att leverera rätt sak, i rätt tid, till rätt pris och inte minst se till att ha världens nöjdaste kunder.

Förutom att bedriva kundprojekt kommer du vara delaktig i förbättringsarbete vad gäller din och gruppens arbetsuppgifter för att tillsammans alltid se till att vi blir bättre.

Om dig

Du har en relevant högskoleexamen och erfarenhet av att bedriva IT projekt, ett plus på kanten är om du har bedrivit just e-handelsprojekt. Du kanske har dessutom byggt up en egen webbutik eller jobbat i ett större team för att bedriva en e-handelsverksamhet. Du är målinriktad med kunden i fokus, social och van vid att leda team om minst tre personer. Du är en problemlösare och inte rädd för att fatta beslut samt ansvara för dessa. Du är noga med detaljer och att de projekt du levererar håller bästa kvalitét samtidigt som du håller koll på helheten och den budget du har.

 

Om eValent Group

eValent Group är i startgroparna för att ta nästa steg i sin tillväxtresa, ambitionerna är höga och vi är drivna personer med högt engagemang. Vi levererar idag e-handelslösningar till 1000 företag i Norden och jobbar i dagsläget med en egenbyggd plattform Nordisk e-handel samt den internationella e-handelsplattformen Magento. Vi är en certifierad Magento partner, Vi är 28 eValentare som sitter i nya lokaler mitt på Gustav Adolfs Torg. Vi vill nu hitta personer som brinner för att jobba i företag som är i tillväxt och har inga problem med att kavla upp armarna och bidra i hela organisationen.

Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsplats med grymma kollegor med många utvecklingsmöjligheter inom företaget men också löpande i dina vardagliga arbetsuppgifter.

 

Övrig information

Tillträde omgående.

Plats: Malmö
Lön: enligt ök.

Ansökan skickas till jobb@evalent.com
http://www.evalent.com

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stig Hubred, stig.hubred@evalent.com.

ANSÖK NU