Hem » Karriär på eValent Group » Front-end till eValent i Malmö!

Front-end till eValent i Malmö!

  • Roll: Front-end-utvecklare
Vill du arbeta med e-handel? Är du en skarp problemlösare med några års arbetslivserfarenhet av webbutveckling och intresse av e-handel? Då rekommenderar vi att du läser vidare om tjänsten!

ANSÖK NU

Vill du arbeta med e-handel? Är du en skarp problemlösare med några års arbetslivserfarenhet av webbutveckling och intresse av e-handel? Då rekommenderar vi att du läser vidare om tjänsten!

Om företaget

eValent Group levererar tjänster för e-handel. Produkt- och tjänsteportföljen är marknadens bredaste och innefattar bland annat färdigpaketerad e-handel, skräddarsydda lösningar, den plattformsoberoende tjänsten Store Management, samt optimering av serverdrift specialiserad för e-handeln.

eValent Group arbetar med flera olika e-handelssystem och levererar lösningar på den egenbyggda hyrplattformen Nordisk e-handel, samt utvecklar och levererar både större och mindre lösningar på den internationella e-handelsplattformen Magento. eValent Group är sedan 2011 licensierad silverpartner till Magento.

Kunderna består mestadels av små till medelstora företag i Skandinavien. Företaget har idag cirka 40 anställda och blev utsett till DI Gasellföretag både 2013 och 2014. eValent Group har sitt huvudkontor i västra hamnen i Malmö.

Arbetsuppgifter

Du kommer få arbeta i ett team vars ansvar är att leverera skräddarsydda e-handelslösningar. I din roll som frontend-utvecklare ansvarar du för implementering av design, layout och interaktion i webbläsaren. Det kan ske antingen i ett mindre projekt där du jobbar ensam med en projektledare eller som en del av ett större projekt där du samarbetar med projektledare, backend-utvecklare och designers.

Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst älskar problemlösning och tekniska utmaningar med ett öga för kvalitet i design och leverans. Du har ett brinnande intresse för kreativa lösningar på frontend-utvecklingens utmaningar och tycker det är roligt att ständigt lära dig ny teknik samt dela med dig av den kunskapen.

Formella krav

  • Mycket goda kunskaper i och arbetslivserfarenhet av JavaScript, markup (HTML, HTML5) och styling (CSS, CSS3).
  • Goda kunskaper i användning av Sass/Scss, Less, Twitter Bootstrap, Foundation/Compass är mycket meriterande.
  • Goda kunskaper och arbetslivserfarenhet av Photoshop (eller annat bildredigeringsprogram) och/eller layout/mockup program (t ex Sketch).
  • Erfarenhet av utveckling i andra e-handelsplattformar.
  • All kontakt med e-handel är meriterande.

 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med eget ansvar och bra utvecklingsmöjligheter på en spännande arbetsplats fyllt med glada, engagerade och drivna kollegor. Du får jobba med ett spektrum av olika projekt med olika krav och utmaningar och detta med ett grymt stöd från dina kollegor som är proffs på utveckling, hosting och store management. eValent är en av de ledande aktörerna på den nordiska marknaden.

Övrig information

Tillträde omgående.

Plats: Malmö

Lön: enligt ök.

Ansökan skickas till jobb@evalent.com

http://www.evalent.com

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Alex Roslund på 040-692 50 45.

ANSÖK NU