Hem » Karriär på eValent Group » Affärsutvecklande säljare till eValent Group i Malmö

Affärsutvecklande säljare till eValent Group i Malmö

  • Roll: NY! E-commerce Advisor
Har du erfarenhet av e-handel? Brinner du för att arbeta med försäljning? Är du teknisk och har ett stort intresse av affärsutveckling? Vill du arbeta i ett spännande och utvecklande företag? Ansök redan idag!

Har du erfarenhet av e-handel? Brinner du för att arbeta med försäljning? Är du teknisk och har ett stort intresse av affärsutveckling? Vill du arbeta i ett spännande och utvecklande företag? Ansök redan idag!

Om företaget

eValent Group arbetar med två e-handelssystem och levererar färdigpaketerad e-handel på både den egenbyggda hyrplattformen Nordisk e-handel samt den internationella OpenSource plattformen Magento. eValent Group är Professional-partner till Magento.

eValents 1300 kunderna består mestadels av små till medelstora företag i Skandinavien. Företaget har idag 32 anställda och blev utsett till DI Gasellföretag både 2013 och 2014. eValent Group har sitt huvudkontor i Malmö. Vår målsättning är att hjälpa små till medelstora företag i Norden att nå framgång med sin försäljning online!

Arbetsuppgifter

Som medarbetare i vårt säljteam ansvarar du för att bearbeta nya kunder och hjälpa dem att hitta rätt lösning för deras online-satsning. Du kommer att arbeta både med nya affärsidéer och etablerade bolag som vill sälja online eller som redan säljer online. Du kommer aktivt ta fram lösningsförslag under försäljningsprocessen och påverka den lösning som senare levereras av vår projektgrupp.

Som affärsutvecklande säljare arbetar du med att se till att våra kunder får rätt förutsättningar för att kunna driva och öka sin försäljning online. Du får ta ett stort eget ansvar över hela försäljningsprocessen, med goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar strukturerat mot tydliga säljmål och du kommer i ditt dagliga arbete samarbeta mycket med övriga i ditt team samt vårt projektteam för att ta fram förslag på bästa tekniska lösning för kund.

Om dig

  • Du har kanske varit med och byggt upp en egen webbutik, eller jobbat i ett större team som jobbar med e-handel
  • Du har  erfarenhet inom försäljning, meritande om du har jobbat inom försäljning av IT-system
  • Du är proaktiv, driven, målinriktad, positiv och har lätt att driva en säljprocess och nå avslut.
  • Du vill göra karriär och växa i din roll som säljare.
  • Du har en hög servicenivå och kan snabbt skapa dig en uppfattning om kundens behov.
  • Du är mån om att skapa hållbara kundrelationer. 

Vi tror att du som söker är en person som brinner för att utveckla företags verksamheter och är genuint intresserad av e-handel och försäljning.

Vad erbjuder vi?

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande och spännande arbete med stort eget ansvar och bra utvecklingsmöjligheter. En prestigelös och jordnära arbetsmiljö där du får vara med och löpande utveckla ny arbetsmetodik och vara delaktig förbättringar av verksamheten.

Övrig information

Start: Omgående, heltid 8-17

Plats: Malmö

Lön: enligt ök.

Ansökan skickas till jobb@evalent.com

http://www.evalent.com

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Ali på 0734400450.

ANSÖK NU