Hem » Karriär på eValent Group » DevOp till eValent i Malmö!

DevOp till eValent i Malmö!

  • Roll: DevOp
Vill du arbeta med Open Source i e-handelsmiljö? Har du intresse och erfarenhet av Linux, nätverk, virtualisering och molnlösningar? Klappar ditt hjärta mer för "Op" än "Dev"? Då kan du vara personen vi söker.

ANSÖK NU

Företaget

eValent Group vill att små och medelstora företag ska lyckas genom försäljning online. Vi har hjälpt många företag i olika faser med att etablera sig och växa sin närvaro och försäljning online. Med över 1 000 aktiva kunder, och som en av de ledande leverantörerna av e-handelsystem på den Nordiska marknaden levererar vi både produkter och tjänster som hjälper företagen att sälja sina produkter online. Vi är ett själva ett starkt teknikdrivet företag i en spännande fas i en bransch som växer och förändras dagligen. Vi håller just nu på att rulla ut nästa version av vårt egenutvecklade e-handelssystem, Nordisk e-handel, och behöver förstärkning inför nästa steg.

Vi är ett team på 35 personer som alla jobbar mot samma mål - att ge våra kunder de bästa förutsättningarna för att lyckas med sin försäljning online.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer få arbeta i ett team vars huvudsakliga ansvar är driften av våra ca. 1000 kunders e-handelslösningar. Du kommer också att jobba nära vårt utvecklingsteam för att göra våra e-handelsplattformar ännu bättre ur ett driftsperspektiv. Kundkontakt och schemalagd beredskap ingår i jobbet.

 

Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst älskar problemlösning och tekniska utmaningar, och har noggrannhet, kvalitet och säkerhet som ledord.

 

Formella krav

* Mycket goda kunskaper i och arbetslivserfarenhet av IT-drift,
* Goda kunskaper i Linux, virtualisering, nätverk och molnlösningar,
* Goda kunskaper i programmering,
* Tidigare erfarenheter av e-handel är meriterande.

 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med eget ansvar och bra utvecklingsmöjligheter på en spännande arbetsplats fyllt med glada, engagerade och drivna kollegor. Du får jobba med ett spektrum av olika projekt med olika krav och utmaningar och detta med ett grymt stöd från dina kollegor som är proffs på utveckling, hosting och e-handel. eValent är en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden.

Övrig information

Tillträde omgående.

Plats: Malmö
Lön: enligt ök.

Ansökan skickas till jobb@evalent.com
http://www.evalent.com

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Larsson, mats.larsson@evalent.com eller 040 692 50 28.

ANSÖK NU

Mer från samma kategori

  • Front-end-utvecklare
  • NY! E-commerce Advisor