Hem » Karriär på eValent Group » Back end utvecklare till eValent Group i Malmö!

Back end utvecklare till eValent Group i Malmö!

  • Roll: Utvecklare
Till vår växande utvecklingsteam söker vi nu vassa Back end utvecklare som älskar prodblemlösning. Ni ska leverera kundanpassade e-handelslösningar samt vara delaktiga i produktutveckling.

ANSÖK NU

Om rollen

Du kommer få arbeta i ett team vars ansvar är att leverera skräddarsydda e-handelslösningar baserat på plattformen Magento eller Nordisk e-handel beroende på vilka programmeringsspråk du behärskar. I din roll som backend-utvecklare ansvarar du för implementering av integration och utveckling av moduler. Det kan ske antingen i ett mindre projekt där du jobbar ensam med en projektledare eller som en del av ett större projekt där du samarbetar med flera projektledare, backend-utvecklare och designers. Förutom kundanpassade projekt kommer du vara delaktig i produktutveckling av våra egna produkter samt skapa nya.

Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst älskar problemlösning och tekniska utmaningar med ett öga för kvalitet i utveckling och leverans, samt har förståelse för helheten. Du har ett brinnande intresse för backend-utveckling och tycker det är roligt att ständigt lära dig ny teknik samt dela med dig av den kunskapen.

  • Mycket god i några eller samtliga språk PHP, MySQL, JavaScript, OOP, Java
  • Meritande med erfarenhet av Cloud baserad lösningar
  • Allt arbete inom digitala produkter är meriterande
  • Erfarenhet av att utveckla e-handelslösningar är mycket meriterande.
  • Relevant universitets- högskoleutbildning inom datateknik, systemvetenskap eller liknande är meriterande.
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska

 

Om eValent Group

eValent Group är i startgroparna för att ta nästa steg i sin tillväxtresa, ambitionerna är höga och vi är drivna personer med högt engagemang. Vi levererar idag e-handelslösningar till 1000 företag i Norden och jobbar i dagsläget med en egenbyggd plattform Nordisk e-handel samt den internationella e-handelsplattformen Magento. Vi är en certifierad Magento partner, Vi är 28 eValentare som sitter i nya lokaler mitt på Gustav Adolfs Torg. Vi vill nu hitta personer som brinner för att jobba i företag som är i tillväxt och har inga problem med att kavla upp armarna och bidra i hela organisationen.

Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsplats med grymma kollegor med många utvecklingsmöjligheter inom företaget men också löpande i dina vardagliga arbetsuppgifter.Övrig information

Tillträde omgående.

Plats: Malmö
Lön: enligt ök.

Ansökan skickas till jobb@evalent.com
http://www.evalent.com

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stig Hubred, stig.hubred@evalent.com.

ANSÖK NU

Mer från samma kategori