Om eValent Group

eValent Group levererar tjänster och produkter för e-handel. Produkt- och tjänsteportföljen är marknadens bredaste och innefattar bland annat färdigpaketerad e-handel, skräddarsydda e-handelslösningar, den plattformsoberoende tjänsten Store Management, samt optimerad serverdrift specialiserad för e-handel.

eValent Group arbetar med två e-handelssystem och levererar färdigpaketerad e-handel på både den egenbyggda hyrplattformen Nordisk e-handel samt den internationella OpenSource plattformen Magento. eValent Group är Professional-partner till Magento. Kunderna består mestadels av små till medelstora företag i Skandinavien. Företaget har idag 35 anställda och blev utsett till DI Gasellföretag både 2013 och 2014. eValent Group har sitt huvudkontor i Malmö.


Våra produkter och tjänster - ett smörgårdsbord där du väljer de delar du behöver under hela din resa

Vi på eValent har utformat våra produkter och tjänster för att täcka de olika utmaningar som de flesta e-handlare stöter på under sin resa. Som en mindre kund är det vanligt att du startar med en “allt i ett”-lösning, för att därefter gå vidare till en mer kundanpassad lösning för din verksamhet. Som e-handlare kan du välja att gå tillsammans med oss genom alla faser av din verksamhets utveckling, och växa i lugn och ro utan att behöva våndas över systembyten.

Förutom att tillhandahålla teknisk expertis, kan vi även hjälpa er operativt. Med vårt unika koncept Store Management förser vi dig med de verktyg och moment som behövs för att driva en framgångsrik e-handel. Som e-handelspartner är vi unika i vår bredd av tjänster. Det bästa är att du kan välja själv. Låt oss ta hand om hela din e-handel eller enbart om de element som du behöver för att kunna komma vidare med din verksamhet. Ta hela kakan eller plocka russinen - valet är ditt.

Historia

2016: Nya eValent Group AB passerar 27 miljoner i omsättning för 2015
2016: KCO - Klarna Checkout ingår för alla som använder Nordisk e-handel.
2016: eValent lanserar "StartUp", unik paketering för nya e-handlare.
2015: Nordisk e-handel släpper ny responsiv designmall.
2015: eValent lanserar färdigpaketerade Magento-paket.
2015: Nordisk e-handel, EcomPartner, Driftkompaniet och Shopitoo går samman under det nya namnet eValent Group.
2014: Nordisk e-handels ägare förvärvar majoriteten i konsultbolaget EcomPartner.
2013: Nordiska Driftkompaniet blir helägt inom koncernen.
2012: Nordisk e-handel förvärvar Xeleras e-handels verksamhet.
2011: Nordisk e-handel knoppar av sin driftdel och startar tillsammans med Örestad Linux det nya bolaget Nordiska Driftkompaniet som fokuserar på affärskritisk drift.
2010: Shopitoo startar och knoppas av från Nordisk e-handel.
2007: Svenska Butiker får nya ägare och byter namn till Nordisk e-handel.
1993: Svenska Butiker startar.