Nordisk e-handel, vår egenutvecklade plattform, är det självklara valet när du är ute efter en komplett och färdigpaketerad allt-i-ett-lösning.

Du får en responsiv butik med optimerat köpflöde, Klarna Checkout färdiginstallerat utan fasta avgifter, integrerad mot marknadens ledande system och möjlighet till merförsäljning via kanaler som CDON Marketplace och Fyndiq - och mycket mycket mer. När du väljer Nordisk e-handel ingår betalsätten: kortbetalning, faktura, delbetalning och betalning via mobilt bankId utan fasta kostnader, läs mer här.

Responsiv

Ny design anpassad för desktop, tablet & mobil.

Vår responsiva mall är framtagen för att möta dina besökare och kunder på alla enheter. Med en ny och optimerad design och layout ger du ett professionellt intryck oavsett om din besökare sitter med en mobil på bussen eller framför en dator i soffan. Vi har optimerat hela mallen för att öka konverteringen och förenkla vägen till köp.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Optimerad

Optimerat köpflöde för att öka din e-handels konverteringsgrad.

Vi har förenklat, optimerat och designat alla steg i processen fram till slutfört köp. Med en snabb och enkel utcheckning via Klarna Checkout som ingår får du fler avslutade köp och högre konverteringsgrad.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Merförsäljning

Kostnadsfria kopplingar till marknadsplatserna CDON Marketplace & Fyndiq.

Din webbutik är en bra och effektiv försäljningskanal i sig själv. Men genom att koppla på ytterligare försäljningskanaler kan du öka din försäljning ytterligare. Vi skickar automatiskt upp ditt sortiment till CDON Marketplace och Fyndiq, och du får beställningar tillbaka som hamnar direkt i din orderhantering så att du kan hantera dem precis som dina beställningar från din egen webbutik. Systemet rapporterar automatiskt tillbaka till merförsäljningskanalerna att du levererat dina besställningar, så att systemen är helt i synk med varandra. Ett smidigt sätt att sälja ännu mer helt enkelt!

TESTA NORDISK E-HANDEL


Färdiga integrationer

Integrationer till marknadens mest använda betalsätt, affärssystem och mycket mer.

Med en webbutik på Nordisk e-handel är integrationerna redan klara - allt du behöver göra är att lägga in ditt avtal, så är din koppling klar. Vi har färdiga integrationer mot allt från marknadens bästa betallösningar, de vanligaste affärssystemet, Google-verktyg, logistiklösningar, Zendesk och mycket mer.

TESTA NORDISK E-HANDEL


Löpande uppdateringar ingår

Vi ser löpande till att du ligger på senaste versionen.

Bäst av allt - vi tar ansvar för att ditt system alltid är uppdaterat med senaste versionen så att du slipper tänka på tekniken eller ta ansvar för uppdateringar som behöver göras. Vi sköter det löpande underhållet, fixar eventuella systembuggar, gör nödvändiga uppgraderingar när exempelvis betallösningar gör förändringar i sina API:er och vi tar ansvar för att dina moduler fungerar i sig själv och med varandra.

TESTA NORDISK E-HANDEL