2014-09-23 00:00
Leif Lindberg

Plattformsleverantören Nordisk e-handel har tillsammans med den digitala byrån TopVisible tagit fram helt unika verktyg som kan användas direkt i e-handelsplattformen för att snabbt och enkelt optimera sin webbutik för bättre placeringar hos Google.

Verktygen i webbutikens administration har även kopplats samman med tjänsten RankTrail, som följer och analyserar ens placeringar på Google, för att skapa en ännu djupare förståelse och påverkan på vad och hur man säljer utifrån konsumentens faktiska sökmönster.

SEO-test

Med vårt nya SEO-test kan du direkt i din webbutik genomföra SEO-test av alla dina sidor, produktsidor, varugrupper, fabrikat och nyheter. Du får en poäng mellan 0-100 beroende på hur bra du optimerat respektive sida. I testresultatet får du förbättringsförslag och kan snabbt och enkelt justera enligt rekommendationerna för en högre poäng.

SEO-rank

SEO-rank håller koll på sina placeringar på Google för dina olika sidor och sökfraser. Verktygen följer din placering och visar hur många som varje månad söker på just din sökfras på Google.

Ranktrail-konto

För de användare som vill ha ännu djupare koll på sitt SEO-arbete erbjuder vi specialpris på Ranktrail, som följer dina placeringar på Google, med massa nyttig statistik och flera analysverktyg för att ta dig an dina konkurrenter.

Manualer

Verktyget finns endast tillgängligt för plattformen Nordisk e-handel, för manualer och mer information kring de nya verktygen så kan du klicka här.

Läs också om vårt SEO-Paket.