Nyligen fyllde eValent 10 år. Hossein Sadr ska nu tillsammans med eValent -grundaren Runar Wahlgren och bolagets VD Sara Ali, utveckla bolaget och ta nya grepp i en bransch som ständigt förändras. Nyckeln ligger i att erbjuda innovativ teknik till e-handeln.

- "Jag är imponerad av eValent, dess medarbetare och vad de åstadkommit . Jag är säker på att min bakgrund och erfarenhet av att driva en framgångsrik internationell e-handel är fördelaktigt och kommer tillföra en hel del i vår framtida utveckling av bolaget och dess kunder. Det känns både spännande och hedrande att få vara med på en sådan resa och kunna bidra med ett innovativt tankesätt” säger Hossein Sadr grundare av CarpetVista.

- “Vi är oerhört stolta över att få in Hossein Sadr och hans erfarenhet av att driva framgångsrika e-handelsbolag. Jag är övertygad om att detta blir en bra matchning. Det händer mycket i leverantörsleden just nu och vi känner oss redo för att vara med och driva den utvecklingen." säger Runar Wahlgren grundare av eValent.

Både eValent och Hossein Sadr har byggt sina verksamheter i Malmö. Med de planer som parterna har kommer även fler jobbmöjligheter skapas då eValent kommer behöva rekrytera ännu fler personer till sitt team.

- “Tillsammans tänker vi skapa ledande produkter och tjänster. Nu ska vi ut och hitta utvecklartalanger som vill jobba i en innovativ och händelserik miljö. Jag ser fram emot den resa vi ska göra och hoppas kunna gå snabbt fram genom att styrka vårt team med fler fantastiska människor.” säger Sara Ali VD på eValent.

Anders Thern, styrelseordförande på eValent Group AB uttrycker en stolthet och glädje över detta samarbete och ser förväntansfullt på vad detta samarbete kommer kunna åstadkomma.

För ytterligare information, Vänligen kontakta:

Sara Ali, 0734400450
sara.ali@evalent.se