Managed Hosting – vi är specialiserade på servermijöer optimerade för e-handel

Optimerad serverdrift specialiserad för e-handel. En partner som alltid finns nära till hands, är personlig och löser det du vill. Både när du har paketerad e-handel genom eValent eller har en annan lösning du behöver hosting för.


MagentoMagento Professional Partner

Hosting optimerad för Magento

Är du ute efter Magentohosting? Våra optimerade Magento-VPS:er är snabbare än 98% av jämförbara driftmiljöer.

LÄS OM MAGENTO-VPS

Nordisk e-handel - Hosting

Hosting optimerad för Nordisk e-handel

Behöver din webbutik på Nordisk e-handel ligga på egen VPS eller dedikerad server? Vi vet hur vi ska optimera efter dina förutsättningar.

LÄS OM NORDISK E-HANDEL-VPS


Våra hostingkunder

Våra kunder består av bolag som i en eller annan form bedriver en affärskritisk verksamhet.

Förutom att vi driftar kunderna till vårt egenutvecklade e-handelssystem Nordisk e-handel och dess utvecklingsmiljöer, samt kunder med egna servers som använder e-handelsplattformen Magento och Nordisk e-handel, så har vi också bland annat kunder som jobbar med SMS-trafik Beepsend (SMS-infrastruktur), Neo Technology, Digifort (säkerhetslösningar för webb), Lyngsat (satellit-TV-tjänster), Minso (forskningsportal), IT Informa (Redmine-tjänster).


Referens:

"När vi startade Benchtell letade vi efter en hostingpartner som kunde förstå en Start-up:s krav såväl i det korta som långa perspektivet. Vårt val föll på eValent som klarar av att hantera en kund som inte har någon vidare betalningsförmåga till en början... men som ändå har högt ställda krav på drift, säkerhet, flexibilitet, skalbarhet och support. Vidare föredrog vi en lokal leverantör som vi kunde träffa öga mot öga när det behövdes eftersom vi startade upp en helt ny verksamhet från grunden och som dessutom kunde fungera som vår rådgivare."
Magnus Elg, VD och medgrundare, Benchtell AB

Om Benchtell

Med Benchtell, en webbaserad transparent jämförelsetjänst för näringslivet, kommuner och andra organisationer, får er verksamhet kontroll på alla era avtal. Genom att många delar med sig av sin information kan ni automatiskt jämföra många olika avtalsparametrar för att avgöra om ni ligger rätt i jämförelse med andra företag inom samma verksamhetsområde. Inte sällan blir resultatet: bättre villkor, tidsbesparing och att stora summor kan sparas in.

Kontakt

Magnus Elg, VD och medgrundare, Benchtell AB
0761-363755, magnus.elg@benchtell.com, www.benchtell.com