E-handel i världsklass
med Magento! Bättre prestanda, flexibilitet och internationell skalbarhet.

Magento 2

Magento 2 är den nya versionen av världens ledande e-handelplattform Magento. Uppdateringen är efterlängtad och innebär att du som använder plattformen står väl rustad för framtiden med en både snabbare och mer skalbar e-handelsplattform.

Kontakta sales@evalent.com om du är intresserad av att veta mer, uppgradera din befintliga Magento-installation eller ska lansera en helt ny webbutik!

Vi på eValent jobbar för att du ska lyckas med din försäljning online. Som Professional Magento Solutions Partner hjälper vi dig på din e-handelsresa. Vi jobbar även med Magento 1.

Vill du veta mer om våra Magento-lösningar?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Om du är befintlig kund och har ett ärende relaterat till din webbutik hänvisar vi istället till vår helpdesk.

Ditt namn: *
Din e-postadress: *
Telefonnummer vi kan nå dig på:
Ditt meddelande: *

En helhetslösning

Tillsammans med våra projektledare och certifierade Magento-utvecklare tar vi fram du de moduler och integrationer du behöver för att driva en framgångsrik e-handel.

Skalbart i all oändlighet

Med vårt paket kan du växa till toppen utan att behöva göra ett plattformsbyte. Idag används Magento av både små e-handlare som vill växa samt av den absoluta toppen världen över.

Internationell

Att sälja internationellt har aldrig varit enklare, Magento har stöd för alla länder med ett native multishopstöd och därmed kan du testa dina vingar på alla världens marknader.

Support & Drift

eValents Magentolösningar levereras alltid med fullt skalbart Magento optimerad hosting samt supporttimmar som du kan utnyttja efter behov.