Magento Plug & Service

Det startklara e-handelspaketet Magento Plug & Service innebär att du får samma installation och utbildning som i Plug & Play, men till skillnad från Plug & Play så får du även tillgång till vårt premium modulbibliotek med bland annat SEO-modulen, vår support och möjlighet att få hjälp av våra licensierade Magento-utvecklare.


Magento-butik inklusive service

För dig som vill att vi tar ansvar för din butik.

Genom den bank av servicetimmar som ingår i Plug & Service paketet (från 24h/år beroende på avtal), så tar vi fullt ansvar för att din Magentobutik fungerar som avtalat. Vi hjälper också till med ev. installationer och konfigurering av nya och fler moduler och funktioner från Magento Connect eller från vårt modulbibliotek, till skillnad från vårt Plug & Play paket, där du själv har detta ansvar. Om timmarna tar slut fyller du enkelt på med ett refillkort eller utökar ditt serviceatal till ett större sådant.

UppladdningPris per servicetimmeRabatt
5 h 1000 (ord. 1090) 9,00%
10 h 950 (ord. 1090) 13,00%
25 h 900 (ord. 1090) 18,00%
100 h 850 (ord. 1090) 22,00%

TESTA MAGENTO


Slipp tekniken

För dig som vill slippa tekniken och låta oss ta hand om de tekniska uppdateringarna.

I Magento Plug & Sevice ingår support och en kontaktperson hos oss som känner din verksamhet och som kan fungera som bollplank. Vi håller också i löpande säkerhetsuppdateringar av din lösning:

  • Kostnaden för denna service bakas in i din löpande månadskostnad och totalpris varierar därför beroende på vilket behov ni har.
  • Som servicekund så har du tillgång till flera av våra utvecklade specialmoduler för Magento.

 

Plug & Service passar för dig som som vill jobba med en internationell plattform men som inte själv vill ta ansvar för den tekniska lösningen kring kod och systemförvaltning av ett så pass komplicerat och omfattande system som Magento. Om du har ambitioner med din e-handel men vill fokusera på andra områden än de tekniska, så rekommenderas Plug & Service tills du själv hunnit bygga upp eller skaffat denna kompetens.

TESTA MAGENTO


Kostnadseffektivt

Billigt att få en grundinstallation av vårt paket.

Startklart - du får en grundinstallation, färdigt designtema och moduler (marknadspris för liknade tjänster är ca 50 000kr*). Därutöver offererar vi din uppstart efter på dina behov. Sedan tillkommer den löpande månadskostnaden som inkluderar drift av en optimerad Magento VPS server och ett servicekonto på 12h/år, från 2995kr/mån.

TESTA MAGENTO