Magento Plug & Play

Det startklara e-handelspaketet Magento Plug & Play innebär att du får en fullt fungerande Magentoinstallation med moduler som är utvalda och färdigkonfigurerade av oss, men att du sedan själv har ansvaret för din webbshop efter vår leverans.


Webbutiken blir din

Inklusive eget ansvar för att installera och modifiera moduler efter vår leverans.

I startavgiften ingår utöver e-handelssystem, designtema och moduler, även en grundutbildning i hur du använder Magento och de moduler vi installerat. Som kund och användare av vårt Magento Plug & Playpaket får du fulla adminrättigheter till systemet och databasen och kan då själv installera och modifiera dina moduler.

TESTA MAGENTO


Ett paket för dig som vill ha en startplatta att utgå från

Och sedan fortsätta på egen hand.

I grundavtalet med Magento Plug & Play ingår ingen support efter utbildningen och slutleverans. Plug & Play betyder att du som kund själv tar ansvar för att systemet fungerar efter vår godkända leverans. Om det skulle uppstå problem som du inte själv klarar att lösa har du ändå ett par olika möjligheter, och då kan du antingen:

  • Be oss att ominstallera hela lösningen och börja om från början, detta kostar inget extra.
  • Köpa ett refillcard med utvecklingstimmar från våra Magentoutvecklare eller designers.

 

Plug & Play passar alltså för den som vill jobba med en internationell e-handelsplattform och som har tidigare erfarenhet av e-handel samt känner sig trygg och van att jobba med konfigurering och utveckling av webbapplikationer.

TESTA MAGENTO


Kostnadseffektivt

Billigt att få en grundinstallation av vårt paket.

Startklart - du får en grundinstallation, färdigt designtema och moduler (marknadspris för liknade tjänster är ca 50 000kr*). Därutöver offererar vi din uppstart efter på dina behov. Med en löpande månadskostnad inkluderas sedan drift av en optimerad Magento VPS server, från 995 kr/mån.

TESTA MAGENTO