Magento - kom igång enkelt med open-source i världsklass för din webbutik

Världsledande och internationell e-handelsplattform som enkelt kan bli din. Med Magento från eValent får du en färdiginstallerad butik inklusive drift. Dessutom tar vi ansvaret och underhållet för din Magento-butik och håller den uppdaterad med framtida funktionalitet.

 

 

Magento är en av världens mest använda e-handelsplattformar med över 300 000 installationer. Plattformen är utrustad med ett brett utbud av funktioner som ger dig en svårslagen flexibilitet och total kontroll över innehåll, utformning och funktionalitet. Med Magento garanteras du ett tryggt och säkert e-handelssystem, vars omfattande nätverk stödjer plattformens ständiga utveckling.

Fördelar med Magento och open-source

  • Välbeprövad teknik med över 10 000 Magentoutvecklare i världen som påskyndar att Magento ligger i framkant.
  • Extremt skalbar systemarkitektur där allt ifrån små e-handlare till några av världens största använder Magento.
  • Bygger på öppen källkod vilket ger fullt ägarskap samt tillgång till källkoden och den egna investeringen.

 

Nackdelar med Magento och Open Source

  • Alla tredjepartsmoduler testas normalt inte mot varanda, vilket kräver längre utvecklingsprocesser och kostnader.
  • Med okontrollerad aktivitet av olicensierade aktörer som ändrar i källkoden så kan ett Magentoprojekt lätt haverera.
  • Magento är ett krävande system att drifta och utan att webservern optimeras, så kan webbutiken bli långsam.

 

”Med vår unika Magento-paketering och vår optimerade hostingmiljö löser vi de nackdelar som Magento kan innebära, utan att vi förlorar de fördelar som systemet ger. Resultatet har blivit en högkvalitativ e-handelspaketering till mycket konkurrenskraftiga priser. Med en testbutik ser du snabbt vad du får. Det är bara att beställa och börja ladda din nya webshop med dina produkter. Leverans inom 24h."
Jens Jacobsson, konsultchef, eValent

Magento - för den mindre e-handeln såväl som den stora internationella satsningen

E-handelsplattformen kan anpassas till mer eller mindre alla unika önskemål och behov och passar den mindre e-handeln såväl som den stora internationella satsningen. Magento är uppbyggt på öppen källkod vilket innebär att du har mycket bra kontroll över din e-handels funktioner och design. Dessutom borgar koden för en fortsatt innovativ utveckling. eValents utvecklare är certifierade och bolaget är sedan flera år en Magento Professional Partner.

E-handel med Magento kan erbjudas i två olika licensformer: Magento Community, som våra startklara Magentopaket bygger på och Magento Enterprise för mer skäddarsydda projekt. Till bägge versionerna finns även en stor samlingsplats som kallas Magento Connect, där en mängd olika moduler finns att köpa eller ladda ner för vidare bearbetning.