Leverantörspartners

Våra partners gör oss ännu bättre!

Vad vore vi utan våra partners? Vårt e-handelssystem är en optimal helhetslösning, men faktum är att mycket beror också på goda partners. Ensam är inte alltid starkast. Det låter som en klyscha, men alla är vi bra på olika saker.

Vi försöker vara bra på e-handel. Andra är bra på betalningslösningar, affärssystem, logistik och frakt, eller marknadsföring. Genom strategiska samarbeten med närbesläktade verksamheter, kan vi leverera mycket mer än bara webbutiker.

Helhet

Vi försöker se på helheten. En lyckad e-handelsverksamhet består av många led. Genom att bygga allianser och tekniska kopplingar så att olika system kan kommunicera med varandra, ökar det våra kunders möjligheter att konkurrera. Kunniga leverantörspartners skall ge mervärde åt våra kunder.

Aktuella erbjudande från våra e-handelspartners

Här kan du läsa om aktuella tidbegränsade erbjudande från våra partners, om du redan är partner så kontakta oss med ditt erbjudande så skall vi publicera det på vår hemsida. Läs om våra aktuella partnererbjudande för Nordisk e-handel och partnererbjudanden för Magento.

Vill du bli vår e-handelspartner?

Vi söker ständigt nya partners, nya affärsmöjligheter och nya sätt att bli ännu bättre. Anser du att någon saknas bland våra partners? Din egen verksamhet eller någon annans? Vi har ett öppet API baserad på HTTP och XML kan vi eller du hitta ett sättt att få våra system att prata samman?

Kontakta oss och berätta mer. Vi är lyhörda och ser det som en ära att få jobba med fler skickliga företag! Skicka ett mail till sales@evalent.com.