Projekt och skräddarsydd e-handel

Har du behov av helt kundanpassade lösningar? Om du som kund vill gå steget längre än att jobba med en paketlösning, där många av lösningarna av natur blir likartade, så har eValent Group en projektgrupp som under många år hjälpt kunder att utveckla, integrera eller skräddarsy sina lösningar. Vi gör projekt både på vår egenutvecklade plattform Nordisk e-handel och Magento.

DESIGNANPASSNINGAR

FUNKTIONSUTVECKLING

INTEGRATIONER

RÅDGIVNING

...OCH MYCKET MER

Kontakta oss

Mail: sales@evalent.com
Telefon: +46 (0)40-692 50 50
HQ: Riggaregatan 57, 211 13 Malmö, Sverige


Vi hjälper dig hela vägen

Som helhetsleverantör och delleverantör erbjuder vi vår expertis inom utveckling, design och implementering av projektbaserade lösningar för att kunna tillmötesgå varje unik efterfrågan. Oavsett om det handlar om att bygga en ny webbutik, eller att flytta en befintlig e-handelssajt till en ny plattform, har vi lösningar för både den lilla och stora verksamheten. Vi är vana vid att samarbeta med våra partners och lägger stort värde i hållbar kommunikation för att gemensamt kunna nå målen för lyckad lansering i tid.


Vill du att ett team av utvecklare förverkligar de ideér och visioner som du eller din reklambyrå tagit fram?

Vårt team finns här för att hjälpa dig göra verklighet av dina idéer och ambitioner. Våra projektgrupper består av allt från projektledare till systemutvecklare, hostingspecialister, designers, front-end-utvecklare och integrationsspecialister.

Ladda ner informationsblad om Skräddarsydd e-handel – eValent.pdf


Vill du läsa om några av våra kundcase och vad vi gjort i tidigare projekt?

Gå till kundcase »


Referenser

 

"Ett av våra krav var att få hjälp med vår utveckling, och vi fastnade för det här med Open Source. Men det som gjorde att vi fastnade för Magento var egentligen eValent som företag. Det är mycket fokus på konvertering. För oss är det viktigare att prata om försäljning än teknik."
Fredrik Tålhagen, Leif Arvidsson AB
"Jag upptäckte när jag själv bokade en resa med familjen till Thailand förra hösten, hur dyrt det skulle bli att ta med sig telefonen på semestern. Då jag även ville kunna bli nådd på mitt vanliga nummer, letade jag efter en billigare lösning, men de enda alternativen jag hittade var krångliga och krävde nästan att man var dataingenjör för att förstå hur man skulle göra. eValent Group har med sin kompetens hjälpt mig att förverkliga idéen."
Joacim Boivie, grundare HolidayPhone
"eValent are great partner to work with. Inevitably with large projects some things went wrong, however, the important thing is not that things don't go wrong, but that when they do that there is a quick response time and good communication - eValent provided both. We are very happy with their service, how the website is turning out and with the evolution of a long-term relationship between both our companies."
Will Stoddart, Werlabs
"Vi är väldigt nöjda med den flexibilitet som eValent Group visat. Vi har sagt hur vi vill ha det, och Nordisk e-handel har levererat."
Dick Lundgren, Buttericks
"Vi är mycket nöjda med eValent Group som leverantör av vår e-handelslösning. När det dykt upp problem så har det alltid gått att lösa!"
Torgny Vikbladh, Makiash

Exempel på kundunika integrationer vi eller våra partners byggt

Oavsett vilken e-handelsplattform du använder så kan vi erbjuda avancerad modul- och systemutveckling. Våra utvecklare har skrivit mängder av plugins och moduler till e-handelsplattformarna Nordisk e-handel och Magento. Med våra Magentokunniga specialister på hosting och serverdrift ser vi även till att din Magento-sajt får en maximalt optimerad servermiljö. Vår projektgrupp är det bollplank som du behöver när du vill skräddarsy din e-handel, och har kompetensen som krävs för att kunna leverera ett bra och kostnadseffektivt resultat.


Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig förverkliga dina idéer? Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Mail: sales@evalent.com
Telefon: +46 (0)40-692 50 50
HQ: Riggaregatan 57, 211 13 Malmö, Sverige