Webbutik färdigpaketerad helt enkelt

Ett e-handelspaket hos oss består av en pre-konfigurerad webbutik med alla nödvändiga funktioner du behöver för att driva din e-handelsverksamhet. Den enklaste och mest kostnadseffektiva vägen för dig som vill komma igång snabbt är att börja med en paketerad e-handelslösning. eValent Group erbjuder flera olika paket där innehåll och pris är baserat på era krav, budget samt tidigare erfarenhet. Vi erbjuder lösningar på två olika e-handelsplattformar, dels vår egenbyggda lösning Nordisk e-handel och dels Magento.

Du får en färdiginstallerad responsiv butik, de moduler och integrationer du behöver, hosting, underhåll och löpande uppdateringar samt utbildning och support.

 

 

Läs mer om våra olika paket och priser på Nordisk e-handel eller Magento.

 


Paketerad e-handel består av

 

Färdiginstallerad responsiv butik

Med fokus på ökad konvertering.

I vår paketering ingår ett färdiginstallerat responsivt designtema och Klarna Checkout, detta för att möta dina kunder via mobila enheter på ett användarvänligt sätt och därmed kan de utföra sitt köp enkelt oavsett vilken enhet de besöker din e-handel ifrån.

 

De moduler och integrationer du behöver

De vanligaste funktionerna och integrationerna ingår.

Vi har satt samman en samling moduler och integrationer i våra paket som fungerar tillsammans med varandra och täcker in de allra flesta grundbehov så att så många som möjligt ska kunna komma igång utan behov av nyutveckling av ny funktionalitet. Vi har valt ut marknadens ledande leverantörer och gjort klart integrationerna, vilket innebär att du ofta enbart behöver lägga in ditt avtal för att koppla ihop systemet med till exempel en betalleverantör.

 

Hosting

Driftklart och redo.

Vi tar hand om din drift och ser till så att din butik är uppe och fungerar och kan möta din trafik. Slipp leta efter webbhotell eller andra driftlösningar. Med plattformen Nordisk e-handel börjar du med en butik på delad server, och med Magento får du en butik på egen VPS. I takt med att du växer skalar vi upp din driftmiljö efter dina behov - med egen VPS eller egen server anpassade efter dina förutsättningar och dina volymer.

 

Underhåll och löpande uppdateringar

Vi ansvarar för kommande uppdateringar.

Vi ser till så att din webbutik automatiskt tar del av nya releaser av våra system och förändringar på marknaden. Med Nordisk e-handel uppdaterar vi löpande systemet, förbättrar och lägger in ny funktionalitet. Med Magento kan du välja om du själv vill ta över ansvaret efter leverans på vårt paket Magento Plug & Play, eller om du vill låta oss hålla din butik och dina moduler uppdaterade med vårt paket Magento Plug & Service. Vi tar har om det tekniska så att du kan fokusera på din försäljning.

 

Utbildning och support

Startutbildning för att komma igång och support för att hjälpa dig vidare.

När du startar med paketerad e-handel med eValent Group ingår startutbildning där vi går igenom de vanligaste funktionerna i våra system. Efter utbildningen får du tillgång till vår support för löpande hjälp med din webbutik.

 

Läs mer om våra olika paket och priser på Nordisk e-handel eller Magento.