Certifierade Magento-utvecklare

För oss är det viktigt att känna plattformen vi jobbar i för att ge dig de bästa förutsättningar för att lyckas med din försäljning. Med bra teknisk grund skapar vi grunden för din e-handelssatsning.


Specialiserade på Magento

Både våra utvecklare och driftpersonal är specialiserade på Magento.

eValent lägger stor vikt vid kunskap och vidareutveckling av våra utvecklare. Vi har certifierade utvecklare i form av "Magento Certified Developer", "Magento Certified Developer Plus" och "Magento Certified Front End Developer". Vi tillhandahåller ett starkt team av Magento-specialister för just din lösning. Dessutom är vår egen driftavdelning specialiserade på hosting för Magento, så att din lösning är snabb, driftsäker och skalbar.

TESTA MAGENTO


Mer än bara certifierade utvecklare

Dra nytta av vår expertis

Vi har massor av erfarenhet av hur man lyckas med e-handel och har hjälpt många kunder till bättre försäljning. Vi vet vilka fallgropar du ska undvika och vilka språngbrädor du ska hoppa på. Vårt team består av allt från kvalificerad support till enklare serviceärenden där vi hjälper dig med att utföra saker eller fixa design eller funktionalitet, till projektjobb där vi tar ett större grepp om din butik för att lyfta dig till nästa nivå.

TESTA MAGENTO